Bandalovski ''priča bajke'': Partizan može do "duple krune"!

Bugarski fudbaler je optimista bez obzira na "minus 21"!

Fudbal 01.12.2015 | 22:45
Bandalovski ''priča bajke'': Partizan može do "duple krune"!

Sa Ivanom Bandalovskim u timu, Partizan ne gubi utakmice!

Bugarin je ove sezone odigrao 23 meča za crno-bele, a nijedan od njih nije završen porazom ekipe iz Humske, podseća list "Alo".

Otuda optimizam kod 29-godišnjeg defanzivca da aktuelni šampion može da nadoknadi 21 bod zaostatka za Crvenom zvezdom i ponovo osvoji titulu u Superligi.

"Mi smo Partizan i samo pobede nas zanimaju do kraja. Bodovi u plej-ofu će se prepoloviti, a svaka prednost je dostižna, pa tako i ova koju trenutno ima Zvezda. Polako, okliznuće se, dok smo mi ušli u seriju i ne planiramo da se zaustavimo. Sve je u našim rukama, uz malo sreće, 'dupla kruna' je dostižna", kaže Bandalovski za "Alo".

Po njegovom mišljenju, promena trenera i povratak nekih igrača u tim dali su "vetar u leđa" crno-belima.

"Imali smo dosta problema sa povredama. Vratili su se Andrija Živković i Brašanac, i još neki igrači, došao je novi trener, počeli smo da pobeđujemo. Puni smo pozitivne energije. Imamo najbolje igrače, najjači smo tim u zemlji i zbog svega toga verujem da možemo da osvojimo prvenstvo i Kup i domognemo se 'duple krune", ponovio je Bugarin.

Da bi se ostvario ovaj plan, potrebno je da Partizan do kraja sezone dva puta pobedi Crvenu zvezdu u prvenstvenim duelima.

"Ponavljam, želimo da dobijemo sve utakmice do kraja sezone. Uvek idemo na pobedu, tako će biti i u dva pomenuta 'večita derbija' sa Zvezdom. Samo tako možemo da budemo prvaci, ako dobijemo oba puta".

Šta vi mislite, imajući u vidu bodovnu prednost Crvene zvezde, da li je Bandalovski preterani optimista ili Partizan zaista može da nadoknadi "minus 21"?

Komentari / 0

Ostavite komentar