Serija A: Sasuolo ne gubi od velikih!

Sve je duži spisak bivših šampiona Italije koji nisu uspeli da savladaju zeleno-crne. Sasuolo ne gubi od velikih. Samo je Milan, za sada, uspeo da osvoji tri boda u meču sa tvrdim timom sa severa Italije, bilo je burnih 2:1 na "San Siru". U ostalim okršajima, zeleno-crni beležili su sledeće rezultate: Napoli 2:1, Roma 2:2, Lacio 2:1, Juventus 1:0 i večeras, u pretposlednjem meču 14. kola Serije A: Sasuolo - Fiorentina 1:1.

Fudbal 30.11.2015 | 22:15
Serija A: Sasuolo ne gubi od velikih!

"Viola" je propustila šansu da iskoristi međusobni duel konkurenata za prvo mesto Napolija i Intera i preuzme vrh tabele u Seriji A.

Gosti su sjajno počeli meč u Ređo Emiliji pogotkom Borhe Valera u petom minutu, ali je pritisak domaćinu doneo izjednačenje četiri minuta pre poluvremena preko Serđa Flokarija.

U međuvremenu su oba tima propustila nekoliko fantastičnih šansi, Valero i Rosi za Fiorentinu, a Manjaneli i Flokari za Sasuolo.

Promašaji su obeležili i drugo poluvremene, Flokari je propustio još dve sjajne prilike za preokret, dok su Paskval, Kalinić i Verdu promašivali za pobedu Viole.

Verdu je u nadoknadi vremena imao poslednju šansu, ali je njegov šut završio iznad prečke. Srpski fudbaler Nenad Tomović je meč posmatrao sa klupe za rezerve Fiorentine.

Fiorentina posle 14 utakmica ima 29 bodova i druga je na tabeli, sa bodom manje od lidera Intera, koji gostuje trećeplasiranom Napoliju koji bi pobedom na San Paolu od 21:00 mogao do prve pozicije.

Fiorentina u sledećem kolu dočekuje Udineze, dok Sasuolo gostuje Sampdoriji.

Komentari / 0

Ostavite komentar