Partizan: Dobra igra, nije bilo sreće!

Božić i Vitkovac smatraju da je igra prikazana u porazu od Cedevite putokaz za nastavak sezone.

Košarka 30.11.2015 | 15:40
Partizan: Dobra igra, nije bilo sreće!

Partizan ni na sedmom gostovanju u ABA ligi nije osetio slast pobede. U poslednjih tridesetak sekundi okršaja sa Cedevitom ušao je sa nerešenim rezultatom i loptom u rukama, ali je evroligaš ipak prevagnuo - 75:72.

"Došli smo da odigramo dobru utakmicu. Tražili smo svoju šansu i želeli da napravimo iznenađenje, a od njega nas je delila jedna lopta. Odigrali smo dobro u većem delu utakmice, što raduje", rekao je trener Petar Božić, uz čestitke Cedeviti.

Zvanični sajt ABA lige prenosi i izjavu veterana Čedomira Vitkovca.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu. Da smo pobedili, mislim da to sigurno ne bi bilo nezasluženo, ali po ko zna koji put nismo imali sreće. U završnici su neke lopte mogle da odu i na našu stranu, ali raduje ova dobra igra".

Strateg domaćih Veljko Mršić smatra da njegovi igrači nisu imali potrebnu koncentraciju, nakon važne pobede nad Limožom u Evroligi.

"Još jednom se pokazalo da bez stopostotnog fokusa i prave energije, možemo da uđemo u problem sa svakim protivnikom. Na sreću, sada smo u dobrom ritmu i dobijamo ovakve utakmice, koje bi pre mesec dana možda otišle na drugu stranu. Sigurno je da će tokom sezone biti iznenađenja, kako pozitivnih, tako i negativnih i da ne možemo uvek očekivati spektakl".

Cedeviti je ovo peta pobeda zaredom u ABA ligi, mada je i prošlog ponedeljka protiv Metalca u Valjevu bila u vrlo teškoj situaciji.

Komentari / 0

Ostavite komentar