Kosta bacio marker na Murinja! Šta kaže ''Posebni''?!

Fudbaler Čelsija Dijego Kosta bacio je svoj marker na menadžera ’Plavaca’ Žozea Murinja, očigledno ogorčen jer nije dobio priliku u duelu sa Totenhem. Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je posle duela sa Totenhemom da nema nikakav problem sa napadačem Dijegom Kostom.

Fudbal 30.11.2015 | 08:40
Kosta bacio marker na Murinja! Šta kaže ''Posebni''?!

Duel na „Vajt Hart Lejnu“ završen je bez golova, a još pre utakmice Murinjo je objavio da Kosta neće biti u postavi, naglasivši da je mnogo više očekivao od njega.

Španski fudbaler je u dosadašnjem delu sezone u Premijer ligi postigao samo tri gola na 12 utakmica, a kako je prihvatio Murinjovu odluku da ne bude u startnih 11 govori i to da se nije zagrevao sa timom.

Međutim, oko 82. minuta utakmice rečeno mu je da počne da se zagreva, što je i učinio, ali je deset minuta kasnije Murinjo priliku dao Kenediju, a ne njemu. Kosta očigledno nije dobro prihvatio takvu odluku, pa je na putu do svog mesta na klupi skinuo svoj marker i bacio ga u Murinjovom pravcu, a on je pao pored portugalskog stručnjaka.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je posle duela sa Totenhemom da nema nikakav problem sa napadačem Dijegom Kostom.

Murinjo je svog prvog napadača ostavio na klupi protiv Totenhema, a Kostaje, kada je shvatio da neće ući u igru, bacio marker u pravcu svog menadžera.

„Za mene je njegovo ponašanje normalno. On je vrhunski igrač koji je ostao na klupi, normalno je da nije srećan. Da je želeo da me povredi, ne bi to uradio sa markerom. Imam dobar odnos sa Dijegom“, rekao je Murinjo posle utakmice.

On je dodao da je s razlogom ostavio Španca na klupi.

„Mislim da je Dijego izuzetno privilegovan. On je poslednji igrač koji je ostao na klupi. Svi su bili, kapiten Teri, Ivanović, Kejhil, Fabregas, Pedro i igrač godine Azar. Dijego je ostao u tomu u svim mečevima, a danas je strategija bila drugačija. Srećan sam svojom odlukom i igračima. Eden je mogao da odigra ceo meč i bio je opasan po porotivnika, bio je blizu gola“, dodao je Portugalac i rekao da Kosta nije povređen.

„Fizički je u redu. Dobro radi, svaki dan je pozitivan, on je jedan od najpozitivnijih u timu. Ne očekujem od igrača na klupi da skače od sreće.“

Komentari / 0

Ostavite komentar