Bobi vs Jokić: Okršaj srpskih startera u NBA!

Prvi put u svojoj kratkoj NBA karijeri Boban Marjanović je počeo utakmicu za San Antonio i to protiv Denvera u čijoj petorci je bio Nikola Jokić.

Košarka 28.11.2015 | 12:20
Bobi vs Jokić: Okršaj srpskih startera u NBA!

Srpski centri nisu blistali, ali nisu ni proveli mnogo vremena na parketu – Marjanović je za 6 minuta imao 2 poena, 4 skoka i 1 asistenciju, a Jokić je na drugoj strani za 12 minuta uz 6 poena (3-4) imao i 2 skoka.

San Antonio je slavio sa 91:80 i sada ima skor 13-3. Greg Popović odlučio je da odmori veterane Tima Dankana i Manua Đinobilija na ovom meču, pa je zbog toga Marjanović dobio šansu u startnoj postavi.

„Ne znam unapred kada ću odmarati veterane. Zavisit od rasporeda, od onoga što smo uradili i onoga što dolazi. Ovo je bila druga utakmica od tri koje ćemo odigrati za četiri večeritako da su Tim i Manu znali da će ostati na klupi“, rekao je Popović.

Duel u Denveru ipak je obeležio Kavai Lenard sa 25 poena, 7 skokova i 6 asistencija. Parker je dodao 13 poena i 5 asistencija, a Simons je imao 12 poena. U ekipi Denvera Galinari je imao 16 poena i 10 skokova, a Barton i Nelson dodali su po 12 poena.

Komentari / 0

Ostavite komentar