Ooo, nama je najbolje!

Grmelo je u Partizanovoj svlačionici...

Fudbal 27.11.2015 | 08:40
Ooo, nama je najbolje!

Pre pet dana ih je u Humskoj gledalo tek 1.000 ljudi. Većina navijača je digla ruke od njih, ali Partizanovi fudbaleri su još jednom evropskim bljeskom pokazali koliko vrede i da nije sve tako crno, već u ovom timu ima i mnogo belog.

Pobeda u Alkmaru, druga gostujuća u Ligi Evrope ove sezone, je dovela crno-bele u fenomenalnu sutiaciju da obezbede proleće u Evropi. Pobedili su kada se to namanje očekivalo, a fotografija koju je na društvenim mrežama podelio Valeri Božinov otkriva delić dobrog raspoloženja u Partizanovoj svlačionici posle meča.

"Partizan i samo Partizaaaan...", odjekivalo je hodnicima stadiona AZ Alkmara.

Pevali su fudbaleri "parnog valjka".

Veseli su bili igrači Partizana zbog pobede koja im širom otvara vrata druge faze Lige Evrope, a ujedno su uneli u kasu kluba 360.000 evra.

"Svaka čast ekipi, treneru, svima u klubu, navijačima. Ovo je top", pričao je ushićeni Valeri Božinov koji je među poslednjima izašao iz svlačionice.

"Zaslužili smo sve ove pobede i daj bože da i u finalu, protiv Augzburga bude sve kako treba. Idemo na pobedu, mi smo Partizan iako nam je i bod dovoljan. Ovo je ono što smo hteli da uradimo nešto veliko za Partizan", dadao je bugarski internacionalac.

Božinov je istakao "veliko srce" ekipe.

"Pokazali smo da imamo veliko srce i još nešto. Svi smo verovali u pozitivan rezultat, iako je i Augzburg vodio. Svaka čast i za Bilbao, igrali su pošteno", zahvalio se Valeri i ekipi koja je jedina uspla dva puta da pobedi Partizan ove sezone u Ligi Evrope.

Božinov i Ivan Bandalovski imali su i podršku svojih zemljaka, koji su zajedno sa Grobarima došli u Holandiju da bodre crno-bele.

"Bandalovski nema poraz. Kaže on meni, nikad ne gubimo u sivom dresu. Ja ga pitam otkud znaš, i eto. Ma, on je stvarno sjajan, može da igra gde hoće. I Ćirković je super, i Brašanac, i Abče i ovaj mali Subić...", završio je ushićeni Božinov.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ГРОБАР ДО ГРОБА

27.11.2015 13:49

Валери Србине, Србија је уз вас.

ODGOVORITE