LE: AZ - Partizan 1:2, reakcije trenera...

Drulović: Konačno nam se sve vratilo! “Ako protiv Augzurga odigramo kao Holandiji, možemo da očekujemo najbolje. Odgovara nam ishod drugog susreta u grupi, sve su nam veće šanse za proleće u Evropi“, kazao je trener crno-belih. Van den Brom: Upozoravao sam na Abubakara...Trener AZ Alkmara razočaran eliminacijom iz Lige Evrope.

Fudbal 27.11.2015 | 08:00
LE: AZ - Partizan 1:2, reakcije trenera...

Od pakla do raja za 90 minuta. Otprilike tako je delovao put koji je Partizan prešao protiv AZ-a u Alkmaru, a na kraju trener Ljubinko Drulović i njegova ekipa mogu da uživaju u pobedi koja je širom otvorila vrata evropskog proleća u Humskoj.

Strateg crno-belih istakao je posle meča u Holandiji kako je ekipa zaslužila da joj se ovakvim trijumfom vrati za sav uloženi trud u prethodnom periodu, pogotovo što je na nekim drugim mečevima Partizan ostajao kratkih rukava.
“Bila je ovo zanimljiva i neizvesna utakmica, za svačiji ukus. Čestitam igračima, sve nam se vratilo za dobar rad, hvala navijačima na fantastičnoj podršci. Na najbolji način smo predstavili Partizan i srpski fudbal“, rekao je Drulović novinarima posle meča u Alkmaru.

Partizan sada u poslednjem kolu protiv Augzburga može u Humskoj da izgubi čak i sa 2:0 i prolazi dalje.
“Ako protiv Augzurga odigramo kao Holandiji, možemo da očekujemo najbolje. Odgovara nam ishod drugog susreta u grupi, sve su nam veće šanse za proleće u Evropi“, kazao je Drulović.

On je rekao i da mu je drago zbog dobrih partija igrača koji su u prethodnom periodu imali probleme sa povredama.
“Drago mi je što su se vratili igrači poput Brašanca i Andrije Živkovića, nisu najspremniji, ali su pokazali koliko su važni. Pobedio je tim, ali ostaćemo hladne glave“, naveo je Drulović.

Trener crno-belih dodao je i da u poslednjem kolu Lige Evrope očekuje dobart ambijent na stadionu u Humskoj, jer su igrači to zaslužili.

Trener AZ Alkamara Džon van den Brom nije odavao utisak zadovoljunog čoveka.

Izgledao je kao da su mu potonule sve lađe, očekivano, njegov tim je prokockao i teoretske šanse da prezimi u Evropi.

“Izgubili smo zbog grešaka u odbrani. Iako smo znali da je Abubakar izuzetno opasan i da ume da postigne gol, mi smo mu sami to dozvolili. Ponavljamo loša izdanja tokom cele jeseni, rezultati ovog tima nisu dobri ove sezone", rekao je trener Holanđana, uz napomenu da ne idu u poslednjem kolu u Bilbao na izlet.

Komentari / 0

Ostavite komentar