Kobi postaje frustriran!

"I da ubacujem 35 poena po utakmici, koliki bi nam bio skor? 3-11?"

Košarka 26.11.2015 | 20:20
Kobi postaje frustriran!

Golden Stejt je pisao istoriju, Kobi Brajant promašivao i promašivao.

U večeri u kojoj su "ratnici" ostvarili najbolji početni skor u istoriji NBA lige, "Crna mamba" je promašila 13 od 14 šuteva. Njegovi Lejkersi nisu mogli ništa da urade zahuktalom šampionu.

Posle utakmice, Brajant je nekoliko puta neodređeno opsovao tokom razgovora sa novinarima.

"Moji šutevi su bili... (psovka). Iskreno, teško ih je pogoditi i kada vam je 27, a veoma teško kad vam je 37 godina. Moram da radim bolje, da tražim pomoć bez lopte, da stvorim lakše šanse... Ovo večeras bilo je jako frustrirajuće".

Ove sezone, Kobi je najbolji strelac ekipe, sa 15,2 poena u proseku, ali šutira tek 31,1 odsto iz igre i 19,5 van linije za tri poena.

"Teško je. Samo pokušavam da se opustim. Moramo da ostanem miran pred oluju", dodao je Brajant i poručio da tim iz El-Eja ima veće probleme od njegovih promašaja.

"Krupnije stvari su u pitanju. Mogu da izađem na teren i da prosečno postižem po 35 poena i koji bi nam onda bio skor? 3-11? Moramo da otkrijemo kako da sistemski dođemo u poziciju u kojoj ćemo pobeđivati".

Niko nije očekivao da će jedan od najvećih igrača u istoriji imati laku jesen. Međutim, i on i ekipa zaista prolaze kroz jako težak period.

Komentari / 0

Ostavite komentar