Paunovićev izazov su i milioni dolara!

Grčki mediji otkrili sumu koju će srpski stručnjak zaraditi u MLS ligi...

Fudbal 27.11.2015 | 12:00
Paunovićev izazov su i milioni dolara!

Još od uspeha na Mundijalitu i svetske titule sa Orlićima, pitanje budućnosti nastavka karijere Veljka Paunovića je postalo jedna od najinteresantnijih tema u srpskom fudbalu. Posle dužeg vremena se pojavio trener koji je dao nagoveštaj nekih boljih vremena.

Paunoviću je nponuđeno mesto selektora mlade reprezentacije i prilika da nastavi saradnju sa svojim zlatnim klincima, ali je on to odbio. I prihvatio je ceremonijalno mesto koordinatora u FSS. Mesecima je vladala neizvesnost. Imao je ponude Partizana, Almerije, Panatnikosa… I na kraju sve iznenadio odlukom da ode u američku u MLS ligu, na klupu Čikaga.

Mladi stručnjak je posle preuzimanja Čikaga istakao da je pun entuzijazma pred novi izazov i opisao Čikago kao “ranjenog lava koji je spreman da oslobodi svoju snagu”.

Grčki mediji danas otkrivaju i finansijsku pozadinu Paunovićevog angažmana u SAD. Srpski stručnjak je pored sportskog izazova, prihavtio i “obavezu” vrednu 3.000.000 dolara koliko iznosi njegov dvogodišnji ugovor u Čikagu. Teško da bi finansijski bolje prošao u FSS, Almeriji ili Partizanu…

Komentari / 0

Ostavite komentar