Jelena u posebnom izdanju za Ligu šampiona u tenisu!

Zajedno sa svojim saigračima u predstojećoj Ligi šampiona u tenisu, Jelena Janković je pozirala u, za nju, neuobičajenoj odeći.

Tenis 25.11.2015 | 20:20
Jelena u posebnom izdanju za Ligu šampiona u tenisu!

Ona je zajedno sa Špancima Aleksom Korečom i Felisijanom Lopezom, te Indijcem Diviđem Šaranom, pozirala u indijskoj odeći, što je sa svojim navijačima podelila na Instagramu.

Njih četvoro će na ovom egzibicionom turniru koji će se u šest indijskih gradova održati od 23. novembra do 6. decembra, predstavljati tim Nagpur Orandžera.

Preostali timovi su Mumbai Tenis Masters (Ričard Krajiček, Santjago Hiraldo, Flavija Peneta, Sriram Balađi), Raipur Rendžers (Tomas Muster, Roberto Bautista Agut, Alize Korne, Ramkumar Ramanatan) i Pandžab Maršals (Geg Rusedski, Markos Bagdatis, Jelina Svitolina, Saket Mineni), dok su u drugoj grupi, gde je i Jelenin tim, Hiderbard Asovi (Tomas Johanson, Ivo Karlović, Martina Hingis, Dživan Nedunčežijan) i Čenaj Voriorsi (Rajnar Šutler, Fernando Verasko, Heder Votson, Višnu Vardan).

Timovi će se po dvaput sastati sa rivalima iz svoje grupe, a pobednici grupa će 6. decembra igrati u finalu u Hiderabadu.

Komentari / 0

Ostavite komentar