Šta omiljena vrsta pice govori o vašem karakteru?

Pica je omiljena hrana mnogih ljudi, a najdraži ukus može otkriti mnogo toga o vašem karakteru.

Zanimljivosti 23.11.2015 | 15:30
Šta omiljena vrsta pice govori o vašem karakteru?

Omiljeni ukus pice može otkriti mnogo toga o vašem karakteru. Saznajte šta govori o vama:

MARGARITA

Osobe koje najviše vole originalnu napuljsku picu (sos od paradajza, mocarela i bosiljak) vole da idu utabanim stazama i teško trpe promene. Znaju šta žele, vole proverene stvari i uvek igraju na sigurno.

PEPERONI
Pica začinjena kulenom i ljutim dodacima opisuje pomalo lenje osobe koje vole sigurnost. One uživaju u svom svetu u koji su dobro došli svi koji će prihvatiti njihove uslove. Najviše vole da u toplini doma uživaju u filmu, ili igrama uz dobro društvo.

VEGETARIJANA

Osobe koje najviše uživaju u pici bez mesa, obogaćenoj povrćem su mirne i staložene, ne vole da se ističu ni u društvu, ni na radnom mestu. Izbegavaju sukobe i ne vole velike promene u životu.

HAVAJI ILI PICA SA TUNjEVINOM

Ukusna pica s dodatkom egzotičnog ananasa opisuje osobe koje vole da rizikuju. Uživaju u promenama, imaju svoja pravila i ne haju za društvene norme.

KAPRIĆOZA

Osobe koje uživaju u klasičnoj šunka-sir-pečurke varijanti pice u životu najviše cene sigurnost i ravnotežu. Vole da isprobavaju i nove stvari, ali se uvek se vraćaju na staro. Vrlo su umerene i ne preteruju ni u čemu.

PICA SA MESOM
Ukusna pica dodatno obogaćena bolonjeze sosom, piletinom ili kobasicama opisuje osobu koja uživa u svemu što dotakne, a naročito hrani i društvu. Ima birani krug prijatelja i teško sklapa nova prijateljstva. Partner im je najbolji prijatelj, a ponekad se mogu osećati usamljeno.

PICA SA PRŠUTOM I RUKOLOM

Osobe koje uživaju u ovakvom zalogaju uživaju i u životu. Elegantne su i prefinjene, vole putovanja i nove izazove. Prate trendove i vole da isprobavaju nove stvari. Društvene su i vesele.

Novosti

 

Komentari / 0

Ostavite komentar