Severina uzela prezime Kojić!

Hrvatska pop zvezda i 15 godina mlađi Igor Kojić sklopili građanski brak u hotelu "Kraun plaza" u Beogradu.

Zabava 23.11.2015 | 12:45
Severina uzela prezime Kojić!

U GENEKS holu hotela "Kraun plaza" u Beogradu, u nedelju su građanski brak sklopili hrvatska pop pevačica Severina Vučković (43) i Igor Kojić (28), sin folk pevača Dragana Kojića Kebe. Crkveno venčanje obavili su još 25. septembra u Crkvi Pohođenja blažene device Marije Svetoj Elizabeti, u Istri.

Umesto u nekoj "mečki" ili "poršeu", mladenci su se iz porodične kuće Kojića na Bežanijskoj kosi do hotela dovezli u belom "stojadinu", odnosno "zastavi 101", koji je bio okićen kao u Kustinom filmu. U hotelu su već bili Severinin svekar Keba, Željko Joksimović, kao i Dragan i Snežana Stojković. Skup svatova bio je zakazan od 17 sati, a među prvima su stigli braća Saša i Dejan Matić.

- Za dobar brak potrebni su ljubav, tolerancija i deca. Razlika od 15 godina između Severine i Igora nije uopšte bitna - rekao je Dejan Matić.

Lepo odeveni, po izuzetno hladnom danu, u "Kraun plazu" na koktel dobrodošlice došli su i Velja Ilić, Raka Marić, Ana Nikolić, Maja Šuput, Jovana Tipšin, koja je supružnicima od srca poželela sve najlepše, Sanja Đorđević, Mitar Mirić, Mlađan Dinkić, Zlata Petrović, Sanja Đorđević, Goca Božinovska, Tanja Savić, Nenad Ninčević iz "Tuti fruti benda", koji je za Seve napisao nekoliko pesama među kojima i "Dalmatinku"...

- Severini bih poželeo da joj ova veza bude uspešnija od prethodne - rekao je nekrunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić. - Dolazim kao gost, ali ako mladenci budu tražili, otpevaću neku pesmu. Voleo bih da to bude "Kraljice srca moga".

U "Kraun plazu" stigli su i Melina i Haris Džinović. Kreatorka nam je kazala da se nada da će njen suprug otpevati nešto, jer nemoguće je da bilo koje veselje prođe bez njegove pesme, a Kebinoj snajki neće poželeti ništa jer ima sve - udaje se za čoveka koga voli i ima dete. Hrvatski pevač Goran Karan nam je otkrio da će na svadbi pevati nekoliko pesama, među njima i "Lipa si, lipa". Na pitanje da prokomentariše razliku u godinama Severine i Igora, odgovorio je:

- Ima u Splitu jedan grafit, sa pravom mačkom svaki mesec je februar!

Mada se pretpostavlja da će se svi gosti latiti mikrofona, na Severininom srpskom venčanju za muziku su zaduženi "Magla bend" i di-džej, dok je Petar Grašo otpevao numeru za prvi ples, oko 19.30, kada je obavljeno građansko venčanje, na kojem je nevesta u beloj venčanici odlučila da uzme mladoženjino prezime Kojić.

Novosti/Tracara/Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dejan

23.11.2015 12:36

Koliko su navikani i nisu nesto. pf pf

ODGOVORITE
Name

milan

23.11.2015 20:23

Da li je pustan i snimak sa jahte.

ODGOVORITE
Name

re

24.11.2015 14:34

Za tvoju informaciju ona je ušla nevina u brak.

Name

ŽIKA Ž

24.11.2015 13:14

ZBOG MAGLE HELIKOPTER PREDSJEDNIKA DODIKA VRAĆEN NA POLAZNI AERODROM!

ODGOVORITE