Severina stalno nastupa da bi platila svadbu

Građansko venčanje srpsko-hrvatskog para se približava, a kako sve to treba platiti, mlada ne prestaje da nastupa, dok se njen suprug baškari u Beogradu u porodičnom domu.

Zabava 12.10.2015 | 08:43
Severina stalno nastupa da bi platila svadbu

Velika proslava povodom sklapanja građanskog braka Severine i Igora Kojića zakazana je za 22. novembar u hotelu „Kraun plaza“.

Već uveliko se spekuliše i o broju gostiju, ali i o đakonijama koje će se naći na meniju tog dana, samo, jedno je sigurno - to veselje će da košta, i to 52.000 evra, o čemu je „Blic“ već pisao.

Poznato je da mladi Kojić ne privređuje, bar ne kao njegova supruga, pa za svadbu mora da zaradi Severina.

- Iako je Dragan Kojić Keba izjavljivao da će sve finansirati, od tog posla neće biti ništa. Svadbu će platiti Severina. Zato je sada intenzivirala nastupe, pa osim regiona, uskoro će skoknuti i do Nemačke na nekoliko vezanih koncerata. A svi znaju da se tamo uzimaju debele pare - priča dobro obavešteni izvor.

Za to vreme, pevačicin suprug boravi u Beogradu. On je u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi. Uputili smo se tamo kako bismo saznali čime se Igor zanima dok mu žena radi.

Kapija zaključana, oko kuće pusto. Ipak, komšije su bile voljne da razmene sa nama nekoliko reči.

- Snajku nismo videli dugo, a Igor je tu ovih dana. Keba je na turneji, a Igor je sa majkom Oljom - rekli su nam i dodali da jedva čekaju da se fama oko novopečenog para stiša.

Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

estradna posla

12.10.2015 06:53

Našli su se. Seve dobro kuva i dobro grije pa će Igoru s njom biti dobro.

ODGOVORITE
Name

Da da

12.10.2015 07:06

Naravno da nastupa,nece pisati projekte. :)

ODGOVORITE