Mladen Ivanić danas u posjeti Bugarskoj

Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić boraviće danas u Sofiji.

Bosna i Hercegovina 09.10.2015 | 07:40
Mladen Ivanić danas u posjeti Bugarskoj

Ivanić će na poziv Fondacije Društva zajedničkih vrijednosti i Nizami Ganjavi International Centra prisustvovati sastanku na visokom nivou o temi "Nove vizije solidarnosti, partnerstva i susjedstva za Evropu".

On će, zajedno s brojnim evropskim liderima, razgovarati o temeljnim vrijednostima u kontekstu migracija i izbjegličke krize.

Najviše pažnje na sastanku biće posvećeno saradnji evropskih zemalja u vrijeme kriza i u tom kontekstu, zajedničkim naporima u rješavanju problema migracija i izbjeglica. Biće riječi i o većem otvaranju Evrope u vrijeme izbjegličke krize, u humane svrhe, bez ugrožavanja bezbjednosti i ekonomskog blagostanja.

Srpski član Predsjedništva BiH će se tokom posjete Sofiji sastati s predsjednikom Bugarske Rosenom Plevnelievim i predsjednikom Makedonije Gjorgem Ivanovim, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Del Boy

09.10.2015 07:52

Opet skupo šupljiranje za naše pare.

ODGOVORITE
Name

borac

09.10.2015 10:10

Baja ce da explodira pa gdje je on u svemu tome jedina posjeta je Beogradu posjeta izbjeglicama zna on sta to znaci bio je on za vrijeme rata i u Beogradu i kao izbjeglicsa.

ODGOVORITE
Name

Dragan

09.10.2015 10:38

Borac, i ja sam se borio. Čak me je malo i 'zakačilo'. Ako smo se borilo RS, onda bi trebalo da nam bude drago da predsednik, ma ko to bio, bude rado viđen širom sveta. Nemoj da se zanosiš time da Dodik nije rado viđen zbog njega. U nekim zemljama neći biti rado viđen ni jedan predsednik RS, ma ko to bio. I, nemoj tako sa omalovažavanjem o Beogradu. Nije valjda, brate borac, da ti je Sarajevo preče?

Name

bijeljina

09.10.2015 11:22

Re_dragan ti i onaj sto zivi u Sarajevu a Istanbul mu preci ili onaj sto zivi u Mostaru a Zagreb mu preci i blizi ste svi isti. Nemas sta da jedes ali bitno je da je u Beogradu fino. Pitaj one iz Beograda da li se brinu o nama??

Name

abc

09.10.2015 11:36

Dragane, kao Bosica da opisujes.

Name

Serafim

09.10.2015 11:47

Sve sto je solidarno i humano je mafijasko jevrejska -anglosaksonska zavera iza koje se kriminalci i vladari sveta kriju . Svbe sto je bilo u judeoslaviji humanitarno bilo je pljackasko i kriminalno to jeste komunisticko a sada u rukama demono-kratije prevod djavoljske vladavine.

ODGOVORITE