Konačno! Fotka koju je fudbalski svijet čekao četiri dana!

Klop je potpisao! Nemac je zvanično 21. trener u istoriji Liverpula!

Fudbal 08.10.2015 | 23:45
Konačno! Fotka koju je fudbalski svijet čekao četiri dana!

Fotografija koju je fudbalski svet čekao od nedelje veče konačno je ugledala svetlost dana. Doduše, u kasno veče, ali navijači Liverpula su svejedno zadovoljni. Klub sa Enfilda potvrdio je da je doveo - Jirgena Klopa!

Nekadašnji šef struke Majnca i Borusije iz Dortmunda doputovao je tokom četvrtka u Englesku, a večeras stavio potpis na ugovor sa slavnim klubom, na čijoj će klupi naslediti Brendana Rodžersa.
„Liverpul je oduševljen što može da objavi da je Jirgen Klop postavljen za novog menadžera našeg kluba. Nemački trener je potpisao ugovor i preuzeo kormilo Crvenih, a javnosti će biti predstavljen u petak ujutru, na zvaničnoj konferenciji za medije“, stoji na zvaničnom sajtu kluba sa Enfilda.

Ovim činom zvanično počinje nova era Liverpula, koji će sa Jirgenom Klopom kao 21. trenerom u istoriji sezonu nastaviti 17. oktobra gostovanjem na Vajt Hart Lejnu protiv Totenhema, dok će na Enfildu Nemac debitovati pet dana kasnije kad na Ostrvo stiže Rubin u okviru grupne faze Lige Evrope.

Klop je bez angažmana bio od maja kada je napustio Borusiju Dortmund. Sa njim bi u novom klubu trebalo da rade dosadašnji saradnici Željko Buvač i Peter Kravic.

Komentari / 0

Ostavite komentar