Pokazali smo da postoje slobodni ljudi

Funkcioner opozicionog Demokratskog fronta /DF/ Nebojša Medojević večeras je, 12. dana protesta ispred zgrade crnogorske Skupštine u Podgorici, poručio da su okupljeni u dobroj mjeri obavili posao i pokazali da postoje slobodni i hrabri ljudi.

Region 08.10.2015 | 21:30
Pokazali smo da postoje slobodni ljudi

"Konačno možemo objasniti djeci da postoje i drugi političari. Moramo jedni drugima da damo dodatnu snagu, hoćemo promjene", istakao je Medojević.

On je ocijenio da politika Vlade Crne Gore vodi samo ka ambisu, jer je izgubila legitimitet i povjerenje.

Medojević je zahvalio ljudima koji su po kiši noćili u šatorima i redarima koji održavaju javni red i mir. "Bilo šta da pokušaju moraju da znaju da ćemo mi biti tu da branimo ovu slobodu", rekao je Medojević.

On je poručio okupljenima da će funkcioneri DF-a uvijek biti ispred njih, te da će pokušati da ubijede policajce da im se pridruže u protestima. Medojević je najavio nastavak protesta.

Portparol Nove srpske demokratije Jovan Vučurović rekao je da je u gradovima u Crnoj Gori u kojima su danas održane protesne šetnje bilo i do pet puta više ljudi nego u ponedjeljak, 5. oktobra.

"Dakle, širi se! U nekim mjestima, koje čelnici policije vole da pomenu, bilo je i do pet puta više ljudi. To nisu kako su ih proglasili gradovi duhova, živi su", poručio je Vučurović.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

spartak

08.10.2015 20:48

Podrska braco nasa ! Dajte nam vise video zapisa molim vas..Srecnoooo

ODGOVORITE
Name

Bravo za Crnogorce

08.10.2015 21:36

Podrška protestima protiv diktature mafijaša.

ODGOVORITE