Mirko Vučinić se vraća u Italiju?!

Posle 15 godina opet kod istog čoveka...Crnogorac bi posle godinu i po dana igranja za Al Džaziru opet mogao natrag na Apenine.

Fudbal 11.10.2015 | 11:20
Mirko Vučinić se vraća u Italiju?!

Kada je sa 30 godina izabrao put ka Bliskom istoku i prešao u Al Džaziru iz UAE, crnogorski napadač Mirko Vučinić kao da se pomirio sa vrhunskim fudbalom. Vučinić već godinu i po dana nosi dres Al Džazire gde zarađuje preko 6.000.000 evra godišnje.

Vučinić je bio najbolji igrač i strelac šampionata, ali izgleda da mu je dosadio bogati arapski svet i mogao bi da se vrati u Italiju gde je igrao skoro deceniju i po. Mediji na Apeninima javljaju da bi Vučinić u januaru mogao da obuče dres novog prvoligaša Bolonje kako bi pomogao klubu da sačuva prvoligaški status.

Spona za transfer je Bolonjin direktor Panetelo Korvino. Isti onaj funkcioner koji je Vučinića kao talentovanog klinca doveo u Leče iz nikšićke Sutjeske. I upravo su pogoci sa Vučinićevim transferom i dovođenjem Valerija Božinova bili Korvinova odskočna daska. Italijan je ostao u dobrim odnosima sa Vučinićem i sada ga zove u pomoć kako bi Bolonja rešila problem realizacija i izborila opstanak.

Komentari / 0

Ostavite komentar