Gledanje Bajerna je ljepše od seksa sa devojkom iz snova 34 puta zaredom!

Tako bar tvrdi legendarni Mario Basler, koji poredi Bavarce na zanimljiv način...

Fudbal 16.10.2015 | 14:40
Gledanje Bajerna je ljepše od seksa sa devojkom iz snova 34 puta zaredom!

Legenda nemačkog fudbala i minhenskog Bajerna Mario Basler malo se uzbudio kada je opisivao impresivnu seriju Bavaraca i Pepa Gvardiole, koji su ove jeseni oborili brojne rekorde u Bundesligi, a te podvige je okarakterisao kao “seks sa devojkom iz snova 34 puta uzastopno“.

Nedeljni trijumf od 5:1 nad drugoplasiranim Dortmundom, upotpunio je seriju od 24 pogotka na uvodnih osam utakmica ove sezone, zajedno sa ukupno 18 golova Roberta Levandovskog na svim frontovima.

Basler, koji je bio strelac gola za Bavarce u finalu Lige šampiona 1999. godine u porazu od Mančester Junajteda, pohvalio je naslednike u crvenom dresu i njihovu formu.
„Ovaj Bajern je kao kada imate seks sa devojkom iz snova, i to 34 puta uzastopno... Ovaj Bajern izgleda kao potoci piva, koji ne prestaju da teku… Ovaj Bajern je kao 300 dana odmora u godini, a ostatak su slobodni dani...“, napisao je Super Mario u kolumni za Bild.

„Volim ponašanje Gvardiole kraj aut linije i Filipa Lama tamo na terenu. Divim se i trenutku inspiracije Milera, brzini Daglasa Koste i rutini Levandovskog", dodao je Basler.

Na pitanje može li se Bajern ikako zaustaviti, Basler je imao originalan odgovor.
„Da svaki igrač koji da gol odmah dobije crveni karton… Ili da vrate Jirgena Klinsmana za trenera“, zaključio je Mario Basler.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Senad

16.10.2015 12:42

Neka hvala ja bi se ipak za sex odlucio ...................

ODGOVORITE
Name

JA

16.10.2015 14:02

To kaže Bazler,Covjek koji je pio,i pusio za vrijeme aktivne karijere!!!Nije bio los Fudbaler,ali za mene nije bio nista posebno!!!

ODGOVORITE