Nikol Kidman nije bila pozvana na vjenčanje svoje kćerke

Slavna glumica je tek iz tabloida saznala da se njena usvojena ćerka Izabela udala.

Zanimljivosti 07.10.2015 | 13:30
Nikol Kidman nije bila pozvana na vjenčanje svoje kćerke

Kada su mediji objavili da se njena usvojena ćerka Izabela (22) udala za svog dečka Maksa Parkera, Nikol Kidman je bila šokirana, jer, niti je bila pozvana na venčanje, niti je znala da se Izabela uopšte udaje!

Prema navodima tabloida, Izabela i Maks su se venčali na sajentološkoj ceremoniji koja je održana u hotelu “Dorčester” u Londonu, a svadbi je prisustvovalo samo nekoliko njihovih najbližih prijatelja. Iako ni Parkerovi roditelji nisu bili pozvani, izuzetak je, naravno napravljen kada je Tom Kruz u pitanju, i ponosni tata, koji je i platio sve troškove, je bio među zvanicama.

Da sve bude još gore po Nikol, ona je u septembru, kada se Izabela venčavala, bila u glavnom gradu Velike Britanije, svega nekoliko kilometara od mesta gde je održana ceremonija.

Nije nikakava tajna da je Nikol, koja se 2001. razvela od Kruza, na crnoj listi sajentološke crkve, pa ne čudi što je i ovoga puta “slučajno” preskočena.

Da podsetimo, Nikol i Tom su Izabelu i dve godine mlađeg Konora usvojili 1992. i 1995, a Kruz i njegova deca su posvećeni sajentolozi.

Izvor: Daily mail

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Smjesno

07.10.2015 20:28

Kakva crna Sajentoloska crkva,blazi naziv za Sektase

ODGOVORITE