Ni govora o smjeni na San Siru!

Mihajlović dobio podršku Berluskonija i Galijanija! Od ekipe srpskog stratega očekuje se osvajanje najmanje sedam bodova iz naredna tri kola, dok bi se u suprotnom odnosi na relaciji Uprava kluba - trener drastično pokvarili.

Fudbal 07.10.2015 | 19:40
Ni govora o smjeni na San Siru!

Katastrofalan poraz od Napolija u Milanu ipak nije bila kap koja je prelila čašu na San Siru. Iako je gazda Silvio Berluskoni bio silno ljut, a generalni direktor Adrijano Galijani tribine stadiona napustio pre sudijskog zvižduka, vidno razočaran, za sada nema ni govora o smeni Siniše Mihajlovića na klupi Rosonera.

Kako piše Gazeta delo Sport vodeći ljudi Milana su uprkos lošim rezultatima dali punu podršku srpskom strategu, uz nadu da će uskoro doći do poboljšanja bodovnog stanja. Milan u narednom kolu ide u goste Torinu, a nakon toga ga očekuju dve "sigurice" protiv Sasuola i Kjeva, pa se od Mihajlovićeve ekipe očekuje osvajanje najmanje sedam bodova, dok bi u suprotnom odnosi na relaciji Uprava kluba - trener drastično pokvarili.

U Milanu se nezvanično nadaju da bi sa serijom dobrih rezultata mogli da se vrate u borbu za najviši plasman, s obzirom Romu, Fjorentinu, Napoli, Inter i Juventus u skorijem periodu očekuje dosta međusobnih okršaja, međutim, igra Rosonera prvo mora radikalno da se promeni.

Milan se nakon sedam odigranih kola nalazi na 11. poziciji sa devet bodova manje od vodeće Fjorentine.

Komentari / 0

Ostavite komentar