Video: Albanac koji je vozio dron i na meču u Elbasanu?!

Uprkos tome što je generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije Ilir Šuljku najavio da "1000 odsto Ismail Morina neće ući na utakmicu u četvrtak", čovek koji je prekinuo duel u Beogradu pohvalio se da ima kartu i da će biti prisutan.

Fudbal 07.10.2015 | 19:00
Video: Albanac koji je vozio dron i na meču u Elbasanu?!

Najavljene bezbednosne mere na najvišem nivou biće na ozbiljnom testu uoči meča Albanije i Srbije u četvrtak, budući da je Ismail Morina, Albanac koji je vozio dron u Beogradu i prekinuo meč u oktobru, najavio da će se pojaviti i na duelu u Elbasanu, iako mu je zvanično zabranjen ulaz.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Albanije Ilir Šuljku izjavio je pre nekoliko dana da Morina "1000 odsto neće moći da prisustvuje meču u Elbasanu", ali je on sam na Facebooku postavio video klip u kojem ističe da ne postoji ništa što bi moglo da ga zaustavi da u četvrtak bude na stadionu i na kojem pokazuje ulaznicu sa svojim imenom.

Organizatori meča najavili su da će svaki navijač proći žestoke mere obezbeđenja prilkom ulaska na stadion, gde će biti proveravano svako ime na karti, budući da je bilo pokušaja falsifikovanja podataka prethodnih dana.

Morina je naveo i da ima posebno iznenađenje za premijera Srbije Aleksandra Vučića.

U video snimku Morina maše naočarima i izgovara da "one dolaze iz Potočara u Bosni i da bi voleo da ih vrati Vučiću", aludirajući na napad na premijera Srbije u julu mesecu kada su ga posle komemoracije srebreničkim žrtvama kamenovali i polomili mu naočare.

Ismail Morina je priznao da je upravljao dronom koji je prekinuo meč između Srbije i Albanije na stadionu Partizana 14. oktobra prošle godine.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BL

07.10.2015 18:45

Bogdanov je imao zabranu pa šta bi.

ODGOVORITE