Gatarić odgovorio Milanoviću na prozivke

Nakon što je hrvataski premijer, Zoran Milanović u negativnom kontekstu pomenuo opštinu Prnjavor u vezi sa navodnim plagiranjem političkog programa jednog kandidata na prošlim izborima, oglasio se i prvi čovjek opštine Prnjavor, Siniša Gatatić.

Republika Srpska 06.10.2015 | 17:40
Gatarić odgovorio Milanoviću na prozivke

„Nije nas hrvatski premijer Milanović uvrijedio, naprotiv, nama u Prnjavoru imponuje da stranke iz Hrvatske, države koja je članica EU, preuzimaju programe naših političkih stranaka. Političke stranke u Hrvatskoj, pa i partiju gospodina Milanovića koji je pomenuo Prnjavor, obavještavamo da ovdje ima i boljih političkih programa jer je kandidat čiji je program navodno plagiran osvojio samo 300 glasova na izborima. Bez obzira na sve ovo, želim poslati poruku da je Prnjavor otvorena i tolerantna sredina u koju su svi dobrodošli, pa i hrvatski premijer Zoran Milanović, kako bi razbio eventualne predrasude koje o nama ima”, poručio je u pisanoj izjavi za mediji načelnik opštine Prnjavor, Siništa Gatarić, prenosi prnjavorski.net.

Predsjednik Vlade  Hrvatske, Zoran Milanović, juče je izjavio da “Mi nismo Prnjavor, neka se niko ne uvrijedi, mi ne slavimo cajke, mi ih suzbijamo i to će biti dio našeg programa. Na pitanje kakvu kampanju očekuje, Milanović kaže kako je njihova kampanja – Hrvatska raste i nema povratka na staro.

„Nedopustivo je da se vratimo tamo gdje smo bili, da oni koji su željeli zgrabiti plijen ponovno dođu na vlast, jer to su isti ljudi. Žao mi je kad neko nije u stanju napraviti plan i program, a da ga ne prepiše iz Prnjavora“, kazao je Milanović novinarima reagujući na navode da je HDZ Hrvatske plagirao program iz Prnjavora.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ori

06.10.2015 18:23

Vidi mu glave majko mila!

ODGOVORITE
Name

kontrapunkt

06.10.2015 20:45

Pogledaj se u ogledalo pa ćeš skontati da je njegova i podnošljiva.