Stojke: Biće incidenata u Elbasanu... Jer ćemo da pobijedimo!

Golman Srbije optimista pred gostovanje u Albaniji!

Fudbal 07.10.2015 | 14:00
Stojke: Biće incidenata u Elbasanu... Jer ćemo da pobijedimo!

Rođen za velike utakmice. Uostalom, Vladimir Stojković toliko toga preturio preko glave da se navikao na tenziju. Nije nas navikao da se lomi pod pritiskom. A u Elbasanu će pleća srpskih reprezentativaca biti pod ogromnim teretom. Albanci jure direktan plasman na Evropsko prvenstvo. Srbija igra očajno. Ali Stojković se pred putovanje na jug, možda čak suprotno većini srpskih navijača, nada da će Orlovi ovoga puta taj pritisak iskoristiti da zaigraju i iznad svojih mogućnosti.

Pritisak? Koga briga za to!
"Nisam uplašen za bezbednost, strah ne oseća niko od reprezentativaca Srbije. Ono što se desilo u Beogradu je njihvo maslo, niko od nas ne bi sigurno napravio incident, da nije bilo tog drona", hladnokrvno će Stojković.

Jer ako se individualni kvalitet u srpskom timu pretoči u tim... Albanci nemaju šanse. S tim da to već dugo nismo videli u igri Orlova. Ali...
"Idemo u Elbasan da igramo fudbal... A da li će oni izazvati ponovo prekid zavisi od rezultata. Siguran sam da hoće, jer ćemo mi pobediti. Svaki negativan rezultat izazvaće nešto što nije u domenu sporta", ponovo je samouverena srpska jedinica.

Razlog je prilično prost.
"Žargonski rečeno, Albanci su prenapaljeni. Upravo tu vidim našu šansu. Ubeđen sam da možemo da pobedimo i izbrišemo sve što se desilo u Beogradu prošle godine", kaže Stojković.

Komentari / 0

Ostavite komentar