Napad Vlade i SNSD-a je besmislen i prljav

Uoči sutrašnje posjete Berlinu i sastanka sa Frank Valter Štajnmajerom, ministrom inostranih poslova Njemačke, ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak naglašava da postoji: konsenzus oko evropske budućnosti BiH, da članstvo u EU žele sva tri naroda oba entiteta i da su svi spremni za reforme.

Republika Srpska 06.10.2015 | 22:46
Napad Vlade i SNSD-a je besmislen i prljav

Program reformi sa kojim Igor Crnadak ide u susret Frank Valteru Štajnmajeru je, prije svega, okrenut ekonomiji i rješavanju velike nezaposlenosti, beznadežnosti i ogromnog broja mladih koji žele da bježe iz BiH. Crnadak očekuje pomoć Njemačke.

Crnadak je komentarisao i najavljenu posebnu sjednicom Narodne skupštine i teške optužbe na račun Saveza za promjene. Napadi Vlade Republike Srpske i SNSD-a su besmisleni, lični i prljavi i to mora prestati, kaže Crnadak.

Na prvom velikom ministarskom skupu o pitanjima migranata, koji će u četvrtak biti održan u Luksemburgu, Crnadak će sa ministrom bezbjednosti Draganom Mektićem zatražiti da se veća pažnja posveti zemljama koje su od početka migrantske krize pod najvećim pritiskom i zemljama tranzita, poput Srbije i Makedonije, koje ne mogu same da iznesu teret priliva izbjeglica.

(BN TV)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

SZP

06.10.2015 13:23

Svi znaju koliko Dodik prljavo igra. U to su se valjda uvjerili u ovih zadnjih 20 godina. Ko nije, obavezno psihologu.

ODGOVORITE
Name

MR

06.10.2015 16:11

Pavić savjetuje Duduka,MINISTRE KAD HODAŠ PO SVIJETU POGLEDAJ KOLIKO JE I PAVIĆ IZNIO PARA VANI,I NJEGA MORATE POD HITNO PROCESUIRATI,ENORMNO BOGAT NEČOVJEK.

ODGOVORITE