Matić o potezu Murinja: Ne smijem da pričam ništa...

Murinjo je prethodne subote ponizio Matića pred milionskim auditorijumom.

Fudbal 07.10.2015 | 11:20
Matić o potezu Murinja: Ne smijem da pričam ništa...

Temperamentni menadžer Čelsija Žoze Murinjo, koji se pretvara u veoma neprijatnu osobu kada njegovi klubovi nemaju rezultate, prošle subote ponizio je do juče naširoko hvaljenog reprezentativca Srbije Nemanju Matića.

I fudbalski, i ljudski.

Drugi put uzastopno ostavio ga je na klupi, nedvosmisleno upućujući na to da je on jedan od krivaca za, kako je Murinjo pred meč sa Sautemptonom rekao "najgori period u njegovoj karijeri", potom ga je uveo u igru u 46. minutu umesto Ramireša, pri rezultatu 1:1, a izveo iz igre već u 73. minutu, kada je Gracijano Pele, posle Manea, šokirao "Stamford" za konačnih 1:3.

Bilo je više nego neprijatno posmatrati i utakmicu i Murinja i, naročito, Matića, kojem nije bilo svejedno nikako...

Pre novog debakla i šestog poraza za dva meseca sezone, Murinjo je oštro kritikovao prvotimce u svlačionici, a navodno je Matiću prebacio da mu je "potrebno previše dodira da bi smirio loptu" i da je zbog toga preseljen na klupu, a na konferenciji za medije pred dolazak Ronalda Kumana i "svetaca" u London, "Specijalni" je obrazložio da je Čelsi velika porodica gde nema tajni i gde svako sa svakim razgovara, tvrdeći da to nije mesto za plačljivce.

Već sutradan popodne odlučio je da ponizi jednog od kreatora šampionske titule iz prethodne sezone...

Po dolasku u Staru Pazovu, na okupljanje reprezentacije Srbije, novinari su očekivano zatražili komentar od Matića. Nije bio u situaciji da kaže šta misli...

"Ovo što se dogodilo s Murinjom ne smem da komentarišem. Dogodilo se šta se dogodilo, idemo dalje", rekao je i potom, na insistiranje druge strane, ponovio:

"Pravila su takva, shvatite me", rekao je Matić, svestan da bi svaka izgovorena reč bila samo pucanj u sopstveno koleno.

Komentari / 0

Ostavite komentar