Milinković: Sreća otišla preko gola!

Ovako nešto nisam nikada doživeo u karijeri! “Prednost Crevene zvezde u ovom trenutku jeste velika. Baš kao što je velika i razlika između onoga što pokazujemo na ovdašnjoj i međunarodnoj sceni”, smatra trener Partizana.

Fudbal 06.10.2015 | 10:20
Milinković: Sreća otišla preko gola!

Partizanovom šefu struke Zoranu Milinkoviću posle utakmice sa Čukaričkim pogled se gubio u daljini. A pred očima su mu verovatno sevale scene iz 48. i 80. minuta kada su Grbić i Babović neiskorišćenim jedanaestercima propuštali najbolje prilike da crno-bele vrate u život, posle čega je njihovom strategu ostalo smao da sleže ramenima.
“Ne znam, nikad u karijeri ovako nešto mi se nije desilo. Da na istoj utakmci moji igrači ne iskoriste dva jedanaesterca i da izgubimo, ako imamo igrača više. Jednostavno, nije nas išlo”, rekao je Milinković posle meča uz čestitke Čukaričkom na premijernom trijumfu u Humskoj.

Milinković je podestio da su crno-beli u poslednji meč 12. kola Superlige ušli sa ogromnoim kadrovskim problemima, ali u odsustvu Balažica, Jevtovića, Oumarua, Živkovića i Saše Ilića nije tražio izgovore.
“Prednost Crevene zvezde u ovom trenutku jeste velika. Baš kao što je velika i razlika između onoga što pokazujemo na ovdašnjoj i međunarodnoj sceni. To je za podrobniju analizu. Partizan je kao veliki klub u obavezi da radi svojih navijača, izgara do kraja prvenstva.

Zorana Milinkovića su, kao i sve u svlačionici Partizana, pogodili zvižduci publike sa isotka i zapada prema Stefanu Baboviću.
“Šta da vam kažem? To dugo traje, ali svi bi trebalo da znaju koliko Stefan voli ovaj klub i šta je sve dao za njega, i u nejegove dobre namere ne bi trebalo sumnjati. I on i Petar Grbić su želeli najbolje, ali nas nije išlo”, zaključio je Zoran Milinković.

Komentari / 0

Ostavite komentar