Emotivna ispovjest Petra Grbića...!

Ja sam kriv! Nisu mi jasni pojedinci koji ne vide da je Babović naš najbolji igrač! Krilni napadač Partizana preuzeo odgovornost za poraz i branio kapitena...

Fudbal 05.10.2015 | 23:30
Emotivna ispovjest Petra Grbića...!

Povratnik u ekipu Partizana Petar Grbić odvažno je stao pred predstavnike medija posle utakmice sa Čukaričkim i na svoja pleća preuzeo krivicu za četvrti prvenstveni poraz Parnog valjka.

„Prvo da kažem da odgovornost za neuspeh preuzimam ja. Sve to zbog mog promašenog penala. U takvoj situaciji Stefanu Baboviću bilo je mnogo teže da šutira penal, jer je bio pod ogromnim pritiskom. Inače, kod nas se tačno zna hijerarhija i da je neko drugi pitao Babovića da mu prepusti izvođenje penala, nisam siguran da bi se to desilo. Ali, pošto nas dvojica imamo fenomenalan odnos zamolio sam ga, on mi je izašao u susret, ali ja sam promašio i za to sam kriv. Ne znam da li je promašaj posledica velike želje da povratak na teren obeležim golom, ali sam siguran da neće uticati na moje, ali ni na samopouzdanje ekipe“, rekao je Grbić.

Povremeni crnogorski reprezentativac po završetku utakmice bio je u ulozi mirotvorca, jer je branio Stefana Babovića od nastrljive publike sa istočne tribine, koja je kapitena crno-belih ispratila povicima - Stefane odlazi!

"Stefan to nije zaslužio, jer je veliki igrač i mnogo je dao Partizanu. Povrh svega, znam koliki je emotivac i koliko voli klub. Ne mogu da kažem da je to kompletna publika, nego samo pojedinci. Nije mi jasno zbog čega su mu tako vikali, kada je pre samo četiri dana u Nemačkoj pružio partiju karijere i bez obzira na to što je Andrija Živković dao dva gola Augzburgu, bio najbolji naš igrač na toj utakmici u Ligi Evrope".

Na kraju, upitan da prokomentariše zbog čega crno-beli jedno lice pokazuju na međunarodnoj, a drugo na domaćoj sceni, Grbić je rekao:

"Ne znam ni ja šta nam se dešava, ali mislim da je to evropsko lice – pravo lice Partizana i da nam je samo jedna pobeda potrebna da uhvatimo zalet i u Superligi", zaključio je Partizanov krilni napadač.

Komentari / 0

Ostavite komentar