Opet! Klinč Stefana Babovića i navijača Partizana!

Sa istočne tribine čuli se povici - Stefane odlazi!

Fudbal 05.10.2015 | 22:15
Opet! Klinč Stefana Babovića i navijača Partizana!

Stefan Babović i navijači sa zapada i istoka ponovo su se našli u klinču!

Nezadovoljni rezultatom i - po njihovom mišljenju, igrom kapitena crno-belih, pritalice kluba smeštene na pomenute dve tribine u završnici meča bes su iskalile upravo na Baboviću. Prozivali su ga navijači, zviždali mu, a kako on nije uspeo da istrpi prozivke najpre sa zapada otišao je do dela navijača, pa su saigrači morali da intervenišu ne bi li sprečili teži incident.

Zatim se protiv Babovića, dok je izlazio sa terena, urotila i publika na istoku, koja već duže vreme ima nešto protiv njega, pa je ovaj put to nezadovoljstvo ispoljila povicima:
"Stefane, odlazi!"

Babović je reagovao neprimereno, pokazivao je srednji prst u pravcu navijača, a onda se okrenuo ka južnoj tribini i aplauzom pozdravio najvatrenije pristalice crno-belih.

Situaciju je koliko-toliko pokušao da smiri Petar Grbić prilikom ulaska u tunel, ali je pitanje kako će se posle svega ovaj dugogodišnji odnos između istoka i Stefana Babovića odraziti na njegove buduće partije, tim pre što sam ima protivnika više - u onima sa zapada.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Radovan

06.10.2015 09:01

Sta reci posle ovoga?Ovi placenici sa juga, sto ga podrzavaju trebaju ga predloziti za Oktobarsku nagradu, grada Beograda.. Pravi kapitenski poziv..Masalla!!

ODGOVORITE
Name

Radovan

06.10.2015 10:14

Samo jedna ispravka mog prvog komentara., Pravi kapitenski, pozdrav navijacima a ne poziv,kako sam prethodno napisao!!