Borba protiv kriminala

Prioriteti u radu Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA) su borba protiv terorizma i finansiranja terorističkih aktivnosti, sa posebnim akcentom na preventivno djelovanje, borba protiv organizovanog kriminala, finansijskog kriminala i korupcije, te procesuiranje ratnih zločina, rekao je danas zamjenik direktora SIPA Đuro Knežević.

Bosna i Hercegovina 05.10.2015 | 19:00
Borba protiv kriminala

Knežević je u sjedištu SIPA u Istočnom Sarajevu danas razgovarao sa zamjenikom ambasadora Japana u BiH Kazumasom Mijazakijem i sekretarom za bezbjednosno-konzularne poslove Acuši Šibasakijem, saopšteno je iz ove agencije.

Budući da je ovo prva zvanična posjeta zamjenika ambasadora Japana ovoj policijskoj agenciji, na sastanku je razgovarano o svim aspektima rada SIPA, njenim nadležnostima i ulozi koju ima u bezbjednosnom sistemu BiH, te o aktuelnoj bezbjednosnoj situaciji.

Mijazaki je podržao SIPA u ukupnim naporima u borbi protiv najsloženijih vidova kriminala.

Na sastanku su dogovoreni modaliteti buduće saradnje.

Izvor: Pres RS

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

marko samardzic

05.10.2015 17:54

Ja ne lazi kakva crna vasa borba,dok nesameljemo sve stranke nema srece!!!

ODGOVORITE
Name

re Marko

05.10.2015 18:22

Dobro došao. Tvoji komentari su nadahnuti i sa poukom za divljenje, kad bi se za........

Name

Memaga

06.10.2015 07:49

Dobro jutro zamjeniče, kako smo spavali, jesmo li se naspavali. Ako ako, samo nastavi, okreni se na drugu stranu. I ugledaj se na kolege u entitetskim mupovima. U oko diraj u korupciju ne diraj, neka joj je i slava i hvala ona nas je održala, pogurala Mašala, mašala..

ODGOVORITE