Tole: Partizane, stani na loptu!

Bivši predsednik kritikovao i hvalio crno-bele na svečanosti povodom 70. godina postojanja kluba.

Fudbal 05.10.2015 | 23:00
Tole: Partizane, stani na loptu!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić čestitao je rođendan Partizanu i pritom se posebno osvrnuo na aktuelnu situaciju u fudbalskom klubu tog sportskog društva.

"Želim Partizanu da normalno razume uspeh i da normalno shvati neuspeh. Fudbal se sastoji od uspeha i neuspeha i to uvek treba razumeti, a nikako u slučaju poraza praviti nekakve loše situacije ili promene ili destabilizaciju, jer fudbal je igra u kojoj se dobija i gubi", rekao je Karadžić na svečanosti koja je upriličena povodom 70. rođendana sportskog društva i fudbalskog kluba Partizan.

Partizan je rođendansku svečanost upriličio u Narodnom pozorištu, predstavom reditelja Dragana Bjelogrlića u kojoj je rezimirana dosadašnja istorija crno-belih, ali i predviđana budućnost.

"Ova proslava, u kojoj smo svi učestvovali, zasluženo pokazuje da je ovo veliki klub pred kojim je velika i slavna budućnost", dodao je bivši predsednik Partizana.

On je Partizan opisao kao veliki sistem.

"Prva asocijacija na Partizan je ono što otprilike svi znamo, da je Partizan veliki sistem, velika organizacija, klub sa ogromnim rezultatima, velikim brojem legendi, koje su pisale sjajnu istoriju ovog kluba".

Karadžić je potom otkrio ko mu je omiljeni fudbaler crno-belih.

"Gimnaziju sam učio u Beogradu i moj miljenik u to vreme je bio Miloš Milutinović - 'plava čigra'. Setim se njega i one čalme protiv Rumuna i onih golova, setim ga se kao vrhunskog fudbalskog umetnika", istakao je Karadžić.

Komentari / 0

Ostavite komentar