Paunović: '‘Orlići'’ će biti pravi u Albaniji!

Selektor omladinskih fudbalera koji su osvojili titulu svetskog šampiona Veljko Paunović rekao je da mu je drago što se na neke od njih računa i u A timu.

Fudbal 06.10.2015 | 11:40
Paunović: '‘Orlići'’ će biti pravi u Albaniji!

Selektor seniora Radomir Ćurčić za utakmice sa Albanijom, u četvrtak, i Portugalom, u nedelju, od zlatnih ‘Orlića’ pozvao je Predraga Rajkovića, Andriju Živkovića i Sergeja Milinković-Savića.

“Drago mi je što selektor Ćurčić računa na njih i što će im pružiti priliku. Najteže je ostati miran u teškom ambijentu, pogotovo za te mlade momke. Ali, ja verujem da će oni biti pravi. Oni koji dobiju priliku, ako budu radili ono što im selektor traži i ostanu miru, a imaju na umu da predstavljaju Srbiju, odigraće još bolje. Niko ne treba da im zameri rezultat, kakav god on bio”, naglasio je Paunović.

Paunović je istakao da trenutno razmišlja o svom narednom angažmanu, pošto je sada koordinator između mlađih selekcija i seniorske reprezentacije u Fudbalskom savezu Srbije.

“Volim da budem diskretan, postoje mogućnosti i uskoro ću doneti odluku. Fudbal je globalna pojava, posebno na ovom nivou. Gde god da budem, uvek stojim na raspolaganju srpskom fudbalu”, istakao je Paunović.

Komentari / 0

Ostavite komentar