Božić: Doći će nam još jedno pojačanje

Trener Partizana Petar Božić kaže da je ekipi potrebno vreme da pronađe igru i otkrio da se radi na dovođenju još jednog pojačanja.

Košarka 05.10.2015 | 19:40
Božić: Doći će nam još jedno pojačanje

Crno-beli su na startu ABA lige izgubili od Metalca u Valjevu (67:64) i Mega Leksa u Sremskoj Mitrovici (76:59).

"Čeka nas jako težak posao, moramo da izvučemo pouke iz prva dva meča i iz agresivne odbrane tražimo lake poene u napadu. Imamo dosta novih momaka sa drugacijim ulogama, Cvetković i Perović su se kasno priključili i to su neki od razloga naših oscilacija".

Božić je dodao da je zadovoljan kako je njegov tim odigrao prvo poluvreme u Valjevu i da je to recept za naredne utakmice.

"Bilo je i dobrih momenata i protiv Mega, posebno kada smo stizali razliku, nažalost vise loših. Potrebno nam je vreme, ali ga nemamo. Nećemo da tražimo opravdanje, već da nastavimo da radimo i ispravimo greske", kaže Božić.

Trener Partizana poručio je da crno-beli rade na dovođenju još jednog pojačanja i da veruje da tim nije kompletiran za ovu sezonu.

Plejmejker Aleksandar Cvetković rekao je da je atmosfera u ekipi dobra uprkos porazima na startu prvenstva.

"Sve su ovo mladi i pošteni momci, atmosfera je dobra, a sigurno ce otići na viši nivo sa pobedama. Ubeđen sam da će ih biti. Treniramo svaki dan da bismo pobedili, niko ne voli da gubi i nadam se da ćemo uskoro osetiti čar pobede".

Utakmica trećeg kola ABA lige između Partizana i MZT-a igra se u utorak od 21 sat u Pioniru.

Komentari / 0

Ostavite komentar