ŠPA: Betis osvojio Valjekas, Bilbao jači od Valensije!

Fudbaleri Real Betisa savladali su Rajo Valjekano 2:0 u gostima, u sedmom kolu Primere. Fudbaleri Atletik Bilbaoa pobedili su danas na svom terenu Valensiju 3:1.

Fudbal 04.10.2015 | 21:00
ŠPA: Betis osvojio Valjekas, Bilbao jači od Valensije!

Junak "zeleno-belih" bio je napadač Ruben Kastro koji je prvo asistirao Hajku Vestermanu za vođstvo u 20. minutu, a potom potvrdio pobedu Betisa pola sata pre kraja meča.

U međuvremenu je dominirao domaćin, ređale su se šanse Ze Kastra, Nača Martinesa, Bebea, Roberta Trashorasa, ali lopta nije htela u gol gostiju.

S druge strane, Betis je šansu vrebao iz kontranapada, a fantastičnu priliku da se upiše u strelce propustio je i veteran Hoakin, koji je 12 minuta pre kraja pogodio stativu nebranjenog gola.

Tim iz Sevilje je slavio drugo kolo u nizu te je napredovao do osme pozicije sa 11 bodova.

Rajo je poražen drugi put zaredom i ostao na 14. poziciji sa četiri boda manje.

Bilbao ima dva lica - jedno kada igra Aduric, a sasvim drugo kada ne igra, bez obzira ko su ostalih 11 fudbalera na terenu.

U nedelju je u planu bila prva opcija, sa Aduricom, pa je Bilbao zabeležio važnu pobedu nad Valensijom, koja kao i oni - nije imala dobar početak sezone.

Fudbaleri Atletik Bilbaoa pobedili su danas na svom terenu Valensiju 3:1, u utakmici sedmog kola španske Primere.

Valensija je povela, a strelac je u 20. minutu bio Danijel Pareho. Bilbao je, potom, prvo izjednačio pogotkom Emerika Laporta u 34. minutu, da bi u drugom poluvremenu napravio potpuni preokret.

Markel Suaseta je u 60. minutu doveo Bilbao u vođstvo, a pobedu domaće ekipe potvrdio je Aric Aduric devet minuta kasnije.

Atletik Bilbao je, posle sedam odigranih kola, na 13. mestu na tabeli Primere sa sedam bodova, dok je Valensija deveta sa dva boda više.

Komentari / 0

Ostavite komentar