Dejo: Miha će biti sjajan trener, ali Milan...

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Dejan Savićević, dao je zanimljiv intervju za BiBiSi u kojem je otvoreno pričao o svom bivšem klubu, Milanu, sadašnjem treneru "rosonera" Siniši Mihajloviću i napadaču Mariju Baloteliju.

Fudbal 05.10.2015 | 11:40
Dejo: Miha će biti sjajan trener, ali Milan...

On smatra da sadašnji tim Milana nema kapacitet da osvoji Skudeto.

"Žao mi je Milana, gledao sam neke utakmice i mogli su da sakupe još nekoliko bodova. Mislim da ne mogu do titule, možda sam se nadao u početku, ali sada definitivno ne", izjavio je Savićević.

O nekadašnjem saigraču u Crvenoj zvezdi, Siniši Mihajloviću rekao je da veruje da može postati ozbiljan stručnjak po uzoru na neke od svojih bivših
mentora.

"Igrali smo zajedno u Crvenoj zvezdi i nacionalnom timu. Nisam očekivao da može da postane trener. Ali rad sa Manćinijem mu je očigledno mnogo pomogao. Sada mogu da kažem da bi Siniša mogao da postane dobar kao i treneri koji su ga vodili, poput Boškova ili Eriksona. Promenio je ekipu. Milan je sa njim borbeniji i življi neko prethodnih godina. Miha nije loš, on je čvrst momak koji želi da iz ekipe izvuče ono najbolje".

Predsednik FS Crne Gore je progovorio i o Mariju Baloteliju.

"Mario može da uradi sve na terenu i sve da upropasti! Mi u Crnoj Gori za takve kažemo da su kao krava koja da pet litara mleka, a onda udari nogom i sve to prospe. To je Baloteli! Kada bi imao ispravan stav, mogao bi da počne da gradi novu karijeru bez menjanja ekipa", zaključio je Dejan Savićević.

Komentari / 0

Ostavite komentar