EP - Terzić: Igračicama nema šta da se zamjeri!

Selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić rekao je da nema šta da zameni igračicama na polufinalnom porazu od Rusije na Evropskom prvenstvu.

Ostali sportovi 04.10.2015 | 10:00
EP - Terzić: Igračicama nema šta da se zamjeri!

Terzić je istakao da ekipa mora da nađe snage da odigra dobro u meču za treće mesto.

"Da li je najzad došlo do nekog pada u našoj igri, u smislu koliko toga su devojke istrošene i umorne ili je nešto drugo u pitanju, devojkama ne može definitivno ništa da se zameri", rekao je Terzić posle meča.

Srbija je u Roterdamu izgubila 3:1.

"Sve ovo što su ove godine igrale, igrale su punim srcem, igrale su dobro, bile u vrhu na svakom takmičenju na kojem su učestvovale...Može da im se dogodi jedna ovakva utakmica, nije strašno. Ja se samo nadam i verujem u njih da će u sebi naći snage za sutrašnju utakmicu koja je veoma važna. Medalja je važna stvar na Evropskom prvenstvu, i da ne treba, kao na prošlom da razmišljaju da su izgubile zlato, već da treba da se bore za bronzu", kazao je selektor.

Protivnik Srbije u meču za treće mesto biće Turska.

"Nema više tu mnogo šta da se uradi. Devojke moraju da shvate važnost tog meča. Moraju da shvate da ne igraju samo za sebe, moraju da shvate za koga sve igraju u našoj zemlji i u Republici Srpskoj i van naše zemlje. To su stvari koje moraju da razmišljaju u tom momentu, bez obzira da li su razočarane ili im je teško ili su umorne ili kako već. Sutra jednostavno mora da se nađe snage i motiva da se odigra na visokom nivou, jer to je jedini način na koji može da se dođe do pobede protiv jedne takve ekipe kao što je Turska", zaključio je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar