Proputovao je Evropu i napravio sjajan video

Logan Dods, Novozelanđanin s prebivalištem u Londonu, ovog je leta krenuo na putovanje Evropom, a sve što je doživeo je snimao.

Putovanja 02.10.2015 | 12:30
Proputovao je Evropu i napravio sjajan video

Finalni video-snimak objavio je u utorak na stranici GoPro na Fejsbuku, a osim što je pogledana skoro 900.000 puta za dva dana, mnogi je nazivaju najboljim snimkom putovanja do sada. O njemu pišu brojni svetski mediji, poput "BuzzFeeda" i "Daily Maila".

Ovaj vodoinstalater krenuo je s ruksagom na leđima i kamerom u ruci na tromesečno putovanje po Evropi, tokom kojeg je između ostalog išao na vožnje vozovima smrti, posmatrao zalaske sunca s lepim devojkama i ispijao domaće pivo.

Četvorominutni video-snimak započinje kadrovima njega na gradilištu u Oklandu, a nakon što je završio s poslom, ušao je u avion za London. Potom sledi kolaž raznih evropskih zemalja. Posetio je tako Oktoberfest u Minhenuu, plivao ispod vodopada u Bosni i Hercegovini i partijao na Hvaru, Ibici i u Glastonberiju. Neko vreme proveo je i u Turskoj i Maroku, gde mu je glavna zabava bila igranje fudbala s domaćinima.

"Vrhunac putovanja bilo mi posmatranje balona na vruć vazduh u turskoj Kapadokiji ili ispijanje koktela s tri legende u Hula Hula Baru na Hvaru, dok smo posmatrali zalazak sunca. To dvoje je izjednačeno", rekao je Logan.


Njegov video evropskih avantura završava se padanjem u krevet, a popularnost videa ga je iznenadila.

"Ni u najluđim snovima nisam očekivao da će tako uspeti. Znati da ste inspirisali ljude da krenu na put ili im samo ulepšali dan je stvarno prekrasno. Bih li ponovio ovu avanturu? Iste sekunde. Da to mogu da priuštim, putovao bih svaki dan u godini", rekao je.

 

B 92

Komentari / 0

Ostavite komentar