Brnović: Čemu nervoza, Mandić igra za svoju državu!

Transfer omladinskog reprezentativca Srbije u A selekciju Crne Gore bio glavna tema i na poslednjem brifingu u FSCG pred meč sa Linheštajnom.

Fudbal 05.09.2015 | 17:45
Brnović: Čemu nervoza, Mandić igra za svoju državu!

Staniša Mandić bio je nezaobilazna tema i na poslednjoj konferenciji za medije u crnogorskoj kući fudbala pred meč "sokolova" sa Linheštajnom. Upitan kakva je situacija sa dojučerašnjim omladinskim reprezentativcem Srbije, selektor Branko Brnović rekao je da ne zna zbog čega su se u Beogradu ustalasale strasti zbog odluke mladog Novljanina da zaiga za Crnu Goru.

"Ne razumem neke reakcije iz FSS, Mandić je Novljanin, igra za svoju državu... Ima dosta igrača iz Crne Gore koji igraju za Srbiju i mi nikada nismo oko toga pravili problem", prokomentarisao je Brnović.

Selektor "sokolova" posebno je apostrofirao ljutnju njegovog druga i direktora mlađih selekcija u FSS Sava Miloševića.

"Eto, Milošević je upravo od nas prvo dobio poziv, bio član stručnog štaba crnogorske reprezentacije, pa su nam ga 'oteli' iz FSS i mi se zbog toga nismo javno ljutili", dodao je Brnović uz opasku da je Crna Gora sa Mandićem dobila sjajnog igrača za narednih deset godina.

O mogućnosti da Mandić debituje već u subotu u dresu crnogorske selekcije, Brnović je rekao: "Čekamo da se finalizuje registracija, ako ne bude gotovo sada, biće za sledeću utakmicu“.

Komentari / 0

Ostavite komentar