Paun: Mandić bi otišao i da je dobio poziv, a Srbija mu je mnogo dala!

„Orao“ se pridružio „sokolovima“ i izgleda to niko nije mogao da spreči, čak ni angažman u mladoj reprezentaciji.

Fudbal 05.09.2015 | 15:45
Paun: Mandić bi otišao i da je dobio poziv, a Srbija mu je mnogo dala!

Teze su, dakle, zamenjene. Eventualni poziv Tomislava Sivića ništa ne bi promenio! To je potvrdio “Blicu” i Veljko Paunović, nekadašnji Mandićev učitelj iz “orlića”, sada koordinator između A i mlade selekcije.

- Staniša mi je rekao da je odlučio da igra za Crnu Goru. I da njegovu odluku niko neće promeniti. Čuvam i poruku koju mi je poslao. Iznenađen sam, neprijatno. Šta da se radi, žao mi je, jeste veliki gubitak, ali nećemo sada da padamo u nesvest što je otišao. Imamo još kvalitetnih momaka - jasan je Paunović.

Ni Paunović nije siguram da li je nešto moglo da se uradi po ovom pitanju.

- Ispada da je trebalo da sednemo s njim i razgovaramo da li razmišlja da promeni državni dres. Ali, ko je o tome uopšte razmišljao kada se Staniša s nama radovao, videli ste da je ljubio grb na srpskom dresu, grlio trofej koji je Srbija osvojila na Novom Zelandu. Učinio je Mandić puno za nas, ali mislim da je Srbija uradila za njega mnogo više. Ovo nam je nauk, ubuduće ćemo sa svakim ponaosob da prodiskutujemo o ovoj temi. Održaćemo i sastanak u Savezu i napraviti strategiju - otkriva Paunović.

Tako smo i mi Gaćinovića

Pojavile su se informacije da i Nemanja Maksimović možda dobije poziv od Slovenaca.

“Ima srpski pasoš, ovde je rođen, kao i roditelji. Da se razumemo, i mi to radimo. Mi kažemo otvoreno igraču: ‘Dođi da te pogledamo, pa ako zadovoljiš...‘. Tako smo, uostalom, prigrlili i Mijata Gaćinovića, pa i Mihaila Ristića, koji su rođeni u BiH“, zaključio je Paunović.

Komentari / 0

Ostavite komentar