UO Partizana: Posjedujemo potencijal za uspjehe!

Upravni odbor FK Partizan održao je sednicu na kojoj je razmatrao rezultate, pre svega u kvalifikacijama za kupove UEFA, prelazni rok i finansijsko stanje.

Fudbal 05.09.2015 | 10:45
UO Partizana: Posjedujemo potencijal za uspjehe!

Upravni odbor je konstatovao da je plasmanom u plej-of Lige Šampiona, prvom posle 5 godina, ostvaren značajan uspeh.

"Nastavak takmičenja u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope, u kojoj je klub ponovo jedini predstavnik srpskog fudbala, predstavlja priliku da se, protiv renomiranih protivnika, iskaže talenat i kvalitet naših igrača", ističu čelnici kluba.

"Upravni odbor je uverenja da posedujemo potencijal za nove pobede i uspehe u Evropi, kao i za nastavak trijumfalne serije u prvenstvu Srbije u kojem predstoji "večiti" derbi", dodaje se u saopštenju kluba iz Humske.

Upravni odbor dao je punu podršku igračima i stručnom štabu na čelu sa Zoranom Milinkovićem i zahvalio im se zalaganju i ostvarenim rezultatima.

"Uspešni nastupi u kupovima UEFA uticali su i na poboljšanje finansijske situacije, koja je neuporedivo povoljnija nego početkom godine, tako da se očekuje pozitivno poslovanje u 2015. godini", ističu čelnici srpskog šampiona.

Upravni odbor se zahvalio navijačima na podršci i pozitivnoj atmosferi koja poslednjih godina nije bila prisutna u toj meri i pozvao ih da masovnim odzivom i gromoglasnim navijanjem pomognu igračima i u "večitom derbiju" i početnoj utakmici Lige Evrope protiv holandskog AZ Alkmara.

Komentari / 0

Ostavite komentar