Kejlor Navas pobednik u porazu Reala!

Perez mu se izvinio, a moraće i da plati! Kostarikanac i njegov agent sada traže i veliko obeštećenje od Reala jer su mu glupiranjem sa De Heom pokvarili dobar ugovor na Old Trafordu.

Fudbal 05.09.2015 | 11:45
Kejlor Navas pobednik u porazu Reala!

Predsednik Reala Florentino Perez otišao je jutros u kamp madridskog kluba u predgrađu, kako bi se lično izvinio golmanu Kejloru Navasu za zbrku koju je kraljevski klub napravio u pokušaju da angažuje Davida De Heu.

Setio se bogati biznismen da mu Kostarikanac sada treba kao lebac, posebno jer je on bio prvi golman Madriđana u uvodna dva kola Primere. Real je u međuvremenu poprilično narušio reputaciju Navasu namerom da ga pošalje u Mančester Junajted u zamenu za Davida de Heu.

U svetlu ovog slučaja, Perez se pojavio jutros u kampu Madriđana zajedno sa direktorom Hozeom Anhelom Sančezom i izvinio se golmanu zbog minulih dešavanja, ali se ova priča neće na tome završiti.

Naime, Kostarikanac i njegov agent sada traže i veliko obeštećenje od Reala jer je, prema dogovoru sa Mančester Junajtedom, Kejlor Navas trebalo da dobija znatno veću platu od one koju trenutno ima u Madridu.

Kako je Real, osim De Hei, pokvario novi posao i svom golmanu, jasno je da će morati da plati za ovo glupiranje, a cifra je sigurno bar šestocifrena, prenose španski mediji.

Komentari / 0

Ostavite komentar