Ovo je DRIM TIM SLOBODNIH IGRAČA!

Pijaca je završena, ovo najbolje što je preostalo na tržištu...Kako bi izgledao vaš idealan tim sastavljen od slobodnih fudbalera?

Fudbal 04.09.2015 | 22:00
Ovo je DRIM TIM SLOBODNIH IGRAČA!

Kao i svake godine kada se završi fudbalska pijaca, na tržištu preostane veliki broj fudbalera bez ugovora koji kao slobodni agenti mogu u svako doba da pojačaju neku ekipu. Potrudili smo se da izdvojimo nekoliko najzvučnijih imena i da napravimo drim-tim slobodnih igrača.

Na golu bi mogao da bude Nemac Timo Hildebrand, mada ima još dosta čuvara mreže bez ugovora. Pomenimo samo neke: Sebastijan Frej, Vlada Avramov, Vladimir Dišljenković, Stipe Pletikosa, Boban Bajković... Na desnom beku Ebue nema konkurenciju, a štoperski par čine Čeh Mazuk i Ron Vlar. Njih dvojica su i dva "najskuplja" igrača u ovom timu, s obzirom da ih sprecijalizovani sajt transfermarkt.de procenjuje da oko 5.000.000 evra. Logično, ko bude odlučio da ih dovede neće morati da plati tu cenu, pošto nemaju važeće ugovore. Na mestu levog beka odabrali smo Urbija Emanuelsona čiji je poslednji klub bila italijanska Atalanta...

Vezni red je verovatno najjči deo ovog tima a čine ga Kevin Nolan (raspituju se više engleskih drugoligaša), dojučerašnji as Šahtjora Ilsinjo i kao kreator igre Joan Gurkuf, koji bi trebalo da se vrati kući i potpiše za Ren.

U navali je bila jaka konkurencija. Na kraju, odlučili smo se za trio Samaras-Pizaro-Karlton Kol. Da danas nije potpisao za PAOK svoje mesto sigurno bi u napadu pronašao i Dimitar Berbatov.

Pored ovih 11 igrača možemo da pomenemo još neka zvučna imena koja još čekaju na angažman. Bez ugovora su i dalje Nemci Madlung i Pander, desni bek koji se dovodio u vezu sa Partizanom Džonatan (pregovara sa Bolonjom), pa Palasios, Rojston Drente, Romarik, Marat Izmailov, Penant, Lodi, Neri Kastiljo, Vaz Te, De Zeuv, Bakal...

Kako bi izgledao vaš idealan tim sastavljen od slobodnih fudbalera?

Komentari / 0

Ostavite komentar