"Orlovi" da doplate za prtljag "Air Srbiji"?!

Košarkaški savez Srbije najoštrije je osudio odluku nacionalnog avio prevoznika "Air Srbija" da ne odobri zahtev da se naša košarkaška reprezentacija oslobodi plaćanja viška prtljaga na letu do Berlina, gde kreće u četvrtak kako bi od subote nastupila na Evropskom prvenstvu.

Srbija 02.09.2015 | 21:34
"Orlovi" da doplate za prtljag "Air Srbiji"?!

Evo i kompletnog saopštenja naše kuće košarke tim povodom:

"U zahtevu smo naveli da imamo puno sportske i medicinske opreme i zamolili da za to ne plaćamo. Naš zahtev je odbijen u jednoj rečenici.

Nismo se bunili kada je menadžment Air Srbije prekinuo dugogodišnju praksu da nacionalna avio kompanija bude kroz kompenzaciju sponzor košarkaških reprezentacija. Nismo se bunili ni prošle godine kada smo posle osvajanja srebra na svetskom prvenstvu dva sata sedeli na aerodromu u Madridu i gledali u parkiran avion Air Srbije. Avion u koji nas nisu puštali i pored toga što ga je po košarkaše poslala Vlada Republike Srbije koja je je preuzela plaćanje troškova na sebe. U avion smo pušteni tek kad smo sa računa Saveza uplatili novac koji nam je kasnije Vlada refundirala. Sve smo razumeli, ali da nam nacionalna avio kompanija ne može pomoći čak ni time da nas oslobodi plaćanja viška prtljaga, to zaista ne možemo da razumemo i najoštrije osuđujemo.

Košarkaški savez Srbije"

Molba i odgovor

U pismu KSS-a nacionalnom avio prevozniku Srbije, zamoljeneo je sledeće:

"Poštovani,

najljubaznije Vas molimo da se Košarkaška reprezentacija Srbije oslobodi plaćanja viška prtljaga.

Delegacija će imati oko 500 kilograma dodatnog prtljaga: sportske i medicinske opreme. Sportska oprema su lopte, patike, trenerke, dresovi, majice, duksevi, čarape... Medicinska oprema: zavojni materijal, lekovi, kreme za masažu, bandaže, sokovi (suplementacija).

U prilogu je spsisak putnika.

Hvala unapred na angažovanju i pomoći,
srdačan pozdrav,
Košarkaški savez Srbije"

Odgovor Air Srbije je glasio ovako:

"Poštovani,
obaveštavamo Vas da Vaš zahtev nije odobren.

Srdačan pozdrav".

Izvor: Blic

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

tetak mata

02.09.2015 20:32

Pa ima croatia Airlines nisu oni jedini

ODGOVORITE
Name

srbin

02.09.2015 21:34

Nemoj Croatiu pa makar pjeske isli.

Name

xzz

02.09.2015 21:56

Zasto bi Arapi pustali da vuces?

ODGOVORITE
Name

GASTARBAJTER

03.09.2015 01:44

DAKLE DEFINITIVNO I OČITO JE DA SRBIJA VIŠE NIJE SRPSKA, NEGO JE SVAČIJA I NIČIJA, ZAPOČEVŠI OD NASEG "NAJVEĆEG PRIJATELJA" - ONOG ŠEIKA, ARAPINA KOJEG VUČIĆ VODA PO SRBIJI I NUDI POLJOPRIVREDNO ZEMLJISTE, A POSLIJE USPJEŠNE PRIVATIZACIJE JATA, PA DO SIRIJSKIH I OSTALIH IZBJEGLICA KOJE GLUVARE PO SRBIJI IZMEĐU NEBA I ZEMLJE SA TENDENCIJOM DA U SRBIJI OSTANU NE ZATO ŠTO ŽELE, NEGO ZATO STO IM DALJE NE DAJU, A NAZAD NE MOGU... PA ĆE OPET SRPSKI POLITIČARI REĆI - ETO DESILO NAM SE... AL SMO DOKAZALI DA SMO EUROPEJCI... JA NAIVNOG NARODA LJUDI MOJI

ODGOVORITE