Španci tvrde: Sve se okrenulo za jedan dan!

Junajted ponudio De Hei hrpu para i novi ugovor, dogovor je blizu! Navodno španski golman na stolu ima ponudu koja je za 2.300.000 evra veća na godišnjem nivou od onoga što je do skoro nudio Real.

Fudbal 03.09.2015 | 21:00
Španci tvrde: Sve se okrenulo za jedan dan!

Do pre samo dva dana David De Hea je želeo da ode iz Mančester junajteda, prihvatio je da sedi na tribinama mesec dana samo kako bi potpisao za madridski Real. A kako i ne bi, kada je od Kraljevskog kluba imao ponudu da „zavrne“ Junajted i tako dobije ogromnih 17.000.000 evra bonusa pri potpisu ugovora. Ocenjen je kao psihički nestabilan da bi se našao na golu Đavola, ali sve se promenilo nakon što su definitivno propali svi pokušaji madridskog giganta da angažuje najboljeg španskog golmana.

Samo dva dana pošto je transfer obustavljen, madridski listovi Marka i AS, poslovično odlično upoznati u dešavanja u Realu, tvrde da je De Hea na pragu produžetka saradnje sa Mančester junajtedom!

De Hea ima ugovor do kraja sezone, a već u januaru dobiće dozvolu da sam pregovara sa drugim klubovima i Junajted napusti bez obeštećenja. Zato Luj van Gal želi da posao kompletira već u narednih nekoliko nedelja, a navodno španski golman na stolu ima ponudu koja je za 2.300.000 evra veća na godišnjem nivou, od onoga što je do skoro nudio Real!

Međutim, AS navodi i da De Hea vaga i opciju da ode iz Junajteda. Ali posle propalih pregovora sa Realom malo je verovatno, jer bi to najverovatnije značilo da će 25-godišnji čuvar mreže sezonu provesti na klupi, s obzirom da Van Gal ne želi da razigrava igrača koji ne želi da bude u timu.

Kako god, nismo ni sumnjali da će De Hea biti prva zvezda i tek završenog prelaznog roka...

Komentari / 0

Ostavite komentar