Povratak Betisovog vjernog sina!

Hokaina dočekalo 20.000 navijača na stadionu Benito Viljamarin! "Povratkom u Betis ispunio sam svoj san. Nema dovoljno dobrih reči kojima bi opisao šta osećam. Uživam u svakom trenutku“, naveo je Hoakin posle dočeka.

Fudbal 03.09.2015 | 08:00
Povratak Betisovog vjernog sina!

Kakav doček za Hoakina u Sevilji! Čekali su celog leta navijači Betisa da im se vrati jedan od najvernijih sinova. U pojedinim momentima delovalo je da će povratak Hoakina ostati samo san, ali je finiš prelaznog roka doneo radost Pepeu Melu i delirujum u zeleno-belom delu Sevilje.

Konačno, Hoakin se vratio u klub u kojem je napravio fudbalsko ime, a na stadionu Benito Viljamarin dočekalo ga je 20.000 navijača i napravilo atmosferu za pamćenje.
“Tokom prvog mandata u Betisu doživeo sam neke od najlepših trenutaka u životu. Ovo je sada nešto drugo, nova priča. Povratkom u Betis ispunio sam svoj san. Nema dovoljno dobrih reči kojima bi opisao šta osećam. Uživam u svakom trenutku“, naveo je Hoakin posle dočeka.

On je karijeru počeo u Betisu, a za prvi tim je igrao od 2000. do 2006. godine. Sa ovim klubom osvojio je Kup kralja, a odigrao je ukupno 218 utakmica i dao 31 gol.

Komentari / 0

Ostavite komentar