Pravi rat između kluba i igrača!

Berahino ne želi više da igra za VBA, ludi vlasnik minirao transfer!!! Mladi fudbaler bio jedan od onih igrača čije se ime najviše pominjalo u ovom prelaznom roku, a na kraju je ipak ostao u svom klubu.

Fudbal 02.09.2015 | 23:15
Pravi rat između kluba i igrača!

Od početka leta su se mnogi engleski klubovi spominjali kao potencijalne destinacije 22-godišnjeg engleskog reprezentativca Saida Berahina, a poslednjih nedelja se Totenhem postavio kao najveći favorit za njegovo dovođenje. Slali su Sparsi ponudu za ponudom, ukupno četiri, ali je Džeremi Pis, predsednik VBA sve redom odbijao. Danas se ipak činilo da će se transfer realizovati, ali Pis je bio neumoljiv što je izazvalo veliku ljutnju Berahina.
„Tužno je to kako me je klub tretirao, a sada mogu i službeno reći da neću više igrati za klub Džeremija Pisa“, napisao je Berahino na svom Tviter profilu.

On je to objavio sat vremena pre današnjeg isteka prelaznog roka, ali ni taj pritisak mu nije pomogao. Pis je odbio i poslednju Totenhemovu ponudu pa je posle "dedlajna" objavio saopštenje oko celog slučaja.
„Naš ključni igrač je bio nezadovoljan, a radio je sve kako bi jeftino otišao iz kluba. On je sa tom taktikom nastavio, iako sam ja predsedniku Totenhema Danijelu Leviju sredinom avgusta jasno rekao da prodaja Saida tako kasno u prelaznom roku nije način na koji mi poslujemo“, istakao je Pis.

Pregovori između VBA i Totenhema nisu počeli sredinom avgusta, prenosi britanski Skaj Sports. Oni javljaju kako je sve počelo još pre četiri meseca, ali da je Pis bio neumoljiv. Isto tako, Britanci ističu kako je i trener VBA Toni Pulis odobrio transfer jer nije želio da zadržava nezadovoljnog igrača na kog u poslednje tri utakmice nije ni računao. Ipak, ni to Pisu nije previše smetalo. A, tvrdi da će pronači rešenje.
„Saido je toliko bio nezadovoljan da trener u posljednje tri utakmice nije mogao da računa na njega. No, sada nam preostaje da saniramo štetu nastalu ovom nesrećnom epizodom“, napisao je vlasnik VBA u saopštenju.

Komentari / 0

Ostavite komentar