Zvezdine posljednje promocije ovog ljeta!

Crveno-beli su predstavili i poslednju dvojicu igrača za sezonu 2015/16.

Fudbal 01.09.2015 | 19:00
Zvezdine posljednje promocije ovog ljeta!

Zaključno sa dolascima ofanzivca Slavoljub Srnić i golmana Nemanje Supića, Crvena zvezda zaokružila je urađeno u letnjem prelaznom roku. A radila je praktično neprestano.

Ovog leta u klub su stigli Bruno Matos, Predrag Sikimić, potpisao je Vladimir Jovović, kao i Ugo Vjeira, Idan Vered, Zoran Rendulić, Luis Ibanjez, Srđan Plavšić i Mičel Donald. U ponedeljak uveče, lista je zaokružena dolaskom još dvojice, koji su predstavljeni javnosti u utorak.

Prvi se novinarima obratio Slavoljub Srnić, koji se posle dugih pregovora vratio u klub u kojem je i počeo karijeru.

"Veoma sam srećan što sam se vratio u crveno-bele boje. Zvezda je moja druga kuća i mnogo mi je drago što sam se vratio. Želeo sam da se pregovori što pre završe, odužilo se, ali na kraju je sve ispalo dobro. Ne bih ulazio u detalje pregovora između klubova, zašto je sve trajalo toliko. Mislim da se sve uspešno završilo", izjavio je on.

Hoće li se i njegov brat vratiti u Zvezdu?

"Pričali smo na tu temu, mislim da je došlo vreme da se razdvojimo. Možda će to biti i dobro za obojicu. Videćemo u narednom periodu kako će nam biti, ali podnećemo to, nije veliki problem. Samo sam iz medija pročitao da se klub interesuje i za njega. Iskreno, nije bilo priče o tome, šef je želeo samo mene", odgovorio je Srnić, koji se u dresu Čukaričkog nije radovao golovima protiv crveno-belih.

"Nisam, iz poštovanja prema klubu u kojem sam ponikao. Kao što sam rekao, Zvezda je moj klub", objasnio je Srnić.

Poslednje večeri prelaznog roka, mnoge je iznenadila da će crveno-belu opremu zadužiti i golman Nemanja Supić. Poslovni direktor kluba Stefan Pantović objasnio je da je bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine doveden da pojača konkurenciju među stativama.

Ugovor je potpisao na godinu dana.

"Malo je reći da sam presrećan, jer Zvezda je bila i uvek će biti fudbalska institucija i svako želi da nekada u životu bude deo te priče. Meni se taj san ostvario, zahvalan sam Bogu, a i ljudima koji su učinili sve da dođem ovde. Nije samo veliki dan za mene, već i za moju porodicu, od koje sam imao podršku svih ovih godina", rekao je novi golman Crvene zvezde.

Svestan je da će se boriti za mesto pred golom sa Damirom Kahrimanom.

"Kada dolazite u Zvezdu, znate da vas čeka jaka konkurencija. Moje je da radim što više mogu na treninzima, a na treneru je da odluči ko će da igra. Cilj je da se osvajaju trofeji i svi moramo da budemo podrđeni tom cilju. Nemam problem sa time, jer znam da Zvezda uvek ima kvalitetne golmane. Ako u cilju rezultata treba da sam na tribinama, biću na tribinama. Nemam problem sa time. Branio ili ne, svaki moj kolega će imati podršku", dodao je Supić.

Iskusni golman, koji je neretko bio poznat i po sukobima sa navijačima, počeo je karijeru u Gacku, a potom je oblačio dres Železnika, Radničkog Obrenovca, Bežanije, Zemuna, Čukaričkog, Voždovca, Javora, Anortozisa, Politehnike, Javora, Vojvodine, Novog Pazar i Voždovca.

U Ljutice Bogdana na leđima će mu stajati broj "27".

"Taj broj sam gotovo uvek nosio, a istina je da smo Katai i ja prijatelji, bili smo cimeri i u Vojvodini. Pravi je momak i kvalitetan igrač i ima još dosta da pokaže, a značiće mi njegovo prisustvo i zbog uklapanja. Doduše, nije Katai jedini igrač kojeg poznajem, ali svakako će mi značiti", dodao je Supić.

Komentari / 0

Ostavite komentar