Čović: "Žao mi je što Partizan prolazi kroz ovo"! Vjerujete li mu?!

Predsednik KK Crvena zvezda govorio i o krizi u Humskoj, komentarišući stanje u svom klubu: "Šta da se radi...".

Košarka 01.09.2015 | 19:20
Čović: "Žao mi je što Partizan prolazi kroz ovo"! Vjerujete li mu?!

Nebojša Čović razmišlja o kandidaturi za predsednika Crvene zvezde i prati situaciju u KK Partizan.

Upitan za ciljeve svog kluba, u razgovoru za televiziju N1, konkretno je poručio:

"Naši ciljevi su trofeji i da pokušamo da napravimo nešto veći iskorak u Evroligi. Sa naglaskom na deo 'da pokušamo'... Da preskočimo iz Top 16 u Top 8. Klub je stabilizovan, vraćen poziciono na Mali Kalemegdan 2i najteži period je sada za nama", rekao je Čović.

Potom je govorio i teškoj situaciji u Košarkaškom klubu Partizan, ističući da mu je krivo zbog svega što crno-beli prolaze.

"Žao mi je što se ovo događa Partizanu, jer u Srbiji morate imati dve noge. Ali šta da se radi. Nažalost neki put je potrebno da se prođu takve stvari, što rekoše njihovi čelnici. Kad ste dugo prvaci, zasluženo ili ne zasluženo, ne ulazim u to, dogodi se da se teško suočavate sa teškim situacijama. I pad je veličanstven let, što bi oni rekli", rekao je Čović, sa aluzijom na naslov jednog intervjua Duška Vujoševića, datog u aprilu 2011. "Večernjim novostima".

Iako nije eksplicitno naveo ime najvećeg rivala, predsednik Zvezde preporučio je i crno-belima ulazak u Unapred pripremljeni plan reorganizacije.

"Prošli smo težak period, da vas podsetim da je 2011. bio minus 15 miliona evra, napravili smo UPPR, sproveli ga i mislim da je taj UPPR lektura za klubove koji su u problemima. Da li će to drugi primeniti ili će ih sujeta sprečiti, to je njihov problem, ali ga ne bi trebalo blatiti", dodao je on.

Komentari / 0

Ostavite komentar