De Hea konačno potpisuje za Real!!!

Fudbalski klubovi Real Madrid i Mančester junajted posle više nedelja otvorenih pregovora konačno su se dogovorili, i dosadašnji golman premijerligaša David de Hea preći će u „kraljevski klub”.

Fudbal 31.08.2015 | 22:30
De Hea konačno potpisuje za Real!!!

Konačno!

Od prvog dana prelaznog roka, pa sve do poslednjeg, pojavljivale su se informacije da će David de Hea pojačati Real Madrid...

...i hoće!

Dogovor između Mančester junajteda i Real Madrida je postignut poslednjeg dana prelaznog roka u Španiji (u Engleskoj traje do utorka u 19h).

Real Madrid će za španskog golmana platiti 30 miliona evra i u suprotnom pravcu poslati dosadašnjeg prvog golmana - Kejlora Navasa.

Da li je Real platio i preveliku zvezdu za najboljeg španskog golmana, s obzirom na to da mu narednog leta ističe ugovor sa Junajtedom?

Golman koji nije branio od početka sezone za "đavole" jer su ga "poljuljale" transfer glasine i zvanično će biti promovisan sa dresom novog kluba u toku nedeljne večeri, a on je još od jutros u Madridu. Sve je odavno bilo dogovoreno, samo se čekao pristanak Kejlora Navasa.

Videćemo kako će na ovaj transfer odreagovati navijači gradskog rivala Atletiko Madrida, kluba u kojem je De Hea i počeo karijeru i branio za seniorsku ekipu od 2009. do 2011. godine.

Neće ni navijači Mančester junajte da biti blagonakloni prema igraču koji je dva puta bio proglašavan za najboljeg fudbalera ovog kluba, a tako je lako okrenuo leđa Junajtedu...

Kako prenosi španska „Marka”, De Hea će potpisati ugovor u ponedeljak u večernjim časovima, a Real će ga platiti između 30 i 35 miliona evra.

Kao deo transfera, u zamenu za španskog golmana, koji je prethodnih meseci insistirao na transferu u Madrid, na „Old Traford” će stići Kejlor Navas.

Kostarikanac je svestan da posle dolaska De Hee sigurno neće imati adekvatnu minutažu, koju bi mogao da dobije u Mančesteru, gde mu konkurencija biti Serhio Romero, Sem Džonston i naš Vanja Milinković-Savić.

Komentari / 0

Ostavite komentar