Partizan: Zdjelar, Dević, Jovanović...?! Ko dolazi?!

Crno-beli žele da pojačaju konkurenciju u timu pred zatvaranje prelaznog roka. Želje Saša Zdjelar, Marko Dević i Branislav Jovanović.

Fudbal 31.08.2015 | 10:00
Partizan: Zdjelar, Dević, Jovanović...?! Ko dolazi?!

Partizan se posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona od BATE Borisova pojačava za Ligu Evrope!

Prema pisanju "Večernjih novosti", crno-beli su vrlo blizu dogovora sa "zlatnim orlićem" Sašom Zdjelarom, dok je već izvestan dogovor sa Branislavom Jovanovićem sada pod znakom pitanja. Obojica igrača igraju na poziciji koja je "škripala" Partizanu u evropskim utakmicama, pa je jasna želja čelnika da se u Ligi Evrope ne "opeku“ na isti način kao što su u Ligi šampiona.

Branislav Jovanović je već nosio dres Partizana u sezoni 2009/10, ali je onda posle fantastične tri sezone u Radu, sa epitetom jednog od najboljih defanzivnih veznih domaćeg prvenstva - otišao u Izrael.

Saša Zdjelar je fudbaler Olimpijakosa, a prethodne dve sezone bio je pozajmljen u "matični" OFK Beograd, ali je posle osvajanja Svetskog prvenstva do 20 godina spreman i za malo veći izazov. Olimpijakos ne može da mu ponudi da bude prvotimac, pa bi on iz tog razloga mogao da dođe u Humsku na jednogodišnju pozajmicu.

Partizan je već duže vreme i u pregovorima i sa "Ukrajincem" Markom Devićem, koji nije krio želju da pojača Partizan.

Nije mnogo ostalo do kraja prelaznog roka, a Partizan je blizu toga da "završi" par transfera...

Komentari / 0

Ostavite komentar