Krasić u Partizanu!

"Sportski žurnal" piše da bivši reprezentativac Srbije dolazi u Humsku 1 na pozajmicu iz Fenerbahčea.

Fudbal 30.08.2015 | 11:00
Krasić u Partizanu!

Tri meseca pošto je prvi put pomenuta mogućnost dolaska Miloša Krasića (30) u Partizan, ambiciozna zamisao čelnika srpskog šampiona će biti sprovedena u delo, piše "Sportski žurnal".

Krasić bi u ponedeljak trebalo da ozvaniči dolazak u Partizan na jednogodišnju pozajmicu, a najzaslužniji za to je nekadašnji funkcioner crno-belih, ministar Rasim Ljajić, koji je izdejstvovao transfer preko ličnog poznanstva sa predsednikom Fenerbahčea Jildirimom.

"Žurnal" tvrdi da će Krasićevu, za srpske prilike astronomsku godišnju platu, izraženu u milionima evra, u celini pokrivati gigant iz Istanbula.

Miloš Krasić je pre tri godine prešao u Fenerbahče iz Juventusa i ostvario samo 13 nastupa za prvi tim. U tom periodu bio je na pozajmici u Bastiji, a prošle sezone igrao je za "B" tim Fenera.

Ostaje da se vidi kakvu će ulogu nekadašnjem reprezentativcu Srbije (i nekada jednom od najtraženijih desnih krila u Evropi, dok je nosio dres CSKA iz Moskve) nameniti trener Zoran Milinković, s obzirom na to da se po osnovnoj poziciji na terenu Krasić "duplira" sa Partizanovim najvećim talentom Andrijom Živkovićem.

Uglavnom, Krasić će uskoro biti crno-beli. Prekasno da im pomogne da se plasiraju u Ligu šampiona, ali na vreme da pomogne u odbrani titule prvaka države i u što boljem predstavljanju srpskog fudbala u Ligi Evrope!

Komentari / 0

Ostavite komentar